Sayfa 803/981 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop LVIII

10 günlük dirençteyiz. birtrlü geçememişti yine buralardan saldı aşşağı.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    11118 flat dayucuğum dünkü zararı çıkarttık
    tebrikler dayıııı maşallahın var.....sakin olmak terste kaldın mı belli noktadan işlem kapatım bir şey yokmuş gibi zararı çıkarırım genelde......bu arada ben de: viop30 da
    yukardan açtıklarımı az önce flatladım.....gümüş ons şort ile devam.....parça parça şort açıyorum......

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    tebrikler dayıııı maşallahın var.....sakin olmak terste kaldın mı belli noktadan işlem kapatım bir şey yokmuş gibi zararı çıkarırım genelde......bu arada ben de: viop30 da
    yukardan açtıklarımı az önce flatladım.....gümüş ons şort ile devam.....parça parça şort açıyorum......
    Herifin tekrardan fışkırtmasını bekliyorum dayucuğum şort açmak için acele etmiycem,elimde sniper ile bekliycem
    Düşerse lönk açarım ama düşmez bugün
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herifin tekrardan fışkırtmasını bekliyorum dayucuğum şort açmak için acele etmiycem,elimde sniper ile bekliycem
    bugün merkez bankası saat 14:00 gelecek faiz açıklamaları dikkat etmek lazım.....faiz düşürmez ama anahtar kelimeler borsayı roketleyebilir...kendime hakim olabilirsem işlem yapmadan biraz seyredecem bugün.....

Tarımda girdi enflasyonu yükselmeye devam ediyor
    Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) Haziran'da aylık bazda yüzde 0,93 artarken, yıllık yüzde 47,56 yükseldi.

Fatih Altaylı yorumluyor: "Bundan sonra AKP güven kazanamaz!"

https://www.youtube.com/watch?v=agSqU8YdRZM

dilan polatı ne güzel anlatmış

mevcut iç işleri bakanına bile hiç güveni kalmadı milletin.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    VİOP'ta son vurgunu yapıp arazi olalı 1 seneden fazla oldu. Sen halen burda mısın abi ya? Taklaya gelmemişsindir umarım.

Dünya’yı panik yaratan yeni salgın Maymun Çiçeği virüsü birçok ülkede görülmeye başlandı. Afrika’dan yayılan virüs, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC) yıl başından beri en az 570 kişinin can aldığı bildirildi.

Sayfa 803/981 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •