Sayfa 803/1003 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop LXIII

1. BOSPOROS, senin verdiğin bu ayeti ateistlerden hep duyuyorum..komşum vardı aynı bu ayeti söyledi bana..
    burdan anladığımı söyleyim ben..birincisi arapçayı türkçeye çevirdiğin zaman anlam kaymaları olabiliyor..ikincisi diğerlerini de sana helal kılmaktan kasıt, aynı mekanda bulunabilirsin gibi ya da herhangi biriyle nikahlanabilirsin gibi...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    vay adi serefsiz tek ossurukta geri çıkardıya la barı

3. bozkurt dayunın dediği gibi herkesin inancına saygı duyalım..
    bakın SAYGISIZ toplumda geldiğimiz son nokta..
    herkes sefil..dincide olsan ateistte olsan saygıyı öğrenemezsen boşa yaşamışsındır..

4. dedim ya emeklinin biriyle konuşuyorduk, 14 bin tl alıyorum memnunum diyor..
    niye..kendine saygısı yok çünkü..bana bu yeter diyor..ben buyum zaten diyor..
    avrupa öyle yapmıyor..emeklisine çalışanına DEĞER = SAYGI veriyorki, karşılığında onu aynen geri alsın..
    o da devletine adaletine saygı gösteriyor..
    biz daha saygıyı bilmiyoruz..saygıyı bilmeyen adam saygı ister mi..

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    boşkuş longa geçtiğinde bana özel mesac at.
    veya şortları zararla kapattığında.
    Eskiden Boşporus dayu buraya gelince vob fişkırttırıyodu, onunda tılsımı bozuldu artık tek umudumuz grandsupercycle memedabinin gelmesi
    Hamdım Piştim Yandım

6. bayramdan sonra ortamı iyi izlemek lazım..tatil uzadıysa vardır hikmeti zaar..

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden Boşporus dayu buraya gelince vob fişkırttırıyodu, onunda tılsımı bozuldu artık tek umudumuz grandsupercycle memedabinin gelmesi
    iyi hatırlattın.
    gamalı baykuş buralarda mı? yakında damlar mı acep?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    O zırto siyonist ateistimize tüm sorularına defalarca cevap yazdım veya bizzat link verdim..Ama hala aynı soruları soruyor.

Tercihimiz 25 yıl önce yaptık.Eski ateist olarak tüm o kitapları okudum.Bu soruları ve cevabını 25 yıl önce hallettik.ARAYIŞ sonlandı..ÖLÜNCE HERKESİ EN ÖNEMLİ POZİSYONU(inanmak -inanmamak) ne ise ona göre muamele görecektir.

Neyse dönelim ALTINA.Hanım başımın etini yedi.ALTIN ucuyormuş ta-ayşe teyze çok kazanmış ta vs...

BIST/ALTINA bakayım dedim...

ONS olarak ta en fazla 3100 civarından düzeltme beklediğimden.

Sayfa 803/1003 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •