Sayfa 804/1230 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    pegy yükseldikçe portföy ağırlığı artıyor, peyderpey satıp ağırlığı dengeliyorum. Bakalım daha ne kadar sürecek yükseliş.
    Batacak diye satanların bir kısmı geri aldı..ancak kısa vadede artık dinlenmesi gerekiyor...açıkçası şu an elimde Pegasus kalmadı...iş yatırımın raporundaki Pegasus analizle paralel düşünüyorum...bu yıl İçin 55 tl civarı bir hedefleri var...ben de 30 tl altına indiğinde bu yıl İçin hedef 50 li fiyatlar demiştim.

Eğer, salgın işi 1-2 aya yatışırsa 2021 hedefi 100 lü fiyatlar olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam,

Daha önce aynı durum Ulusoy elektrikte de olmuştu. Acaba yabancılar tüm Ulusoyları mı topluyorlar
    Bakalım sırada hangi ulusoy var
    Bence yabancılar Ulusoy ları değil, beni takip ediyor

Deva dan da 1-2 yıl içinde satış haberi gelebilir...yabancıdan yabancıya satış olur o da.

Ayrıca...Türk traktör ön plana çıkabilir...yakında traktörde hurda teşvik haberi duyabiliriz...tarım bu kadar ön plana çıkacaksa, traktör işi daha da ön plana çıkmalı,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Batacak diye satanların bir kısmı geri aldı..ancak kısa vadede artık dinlenmesi gerekiyor...açıkçası şu an elimde Pegasus kalmadı...iş yatırımın raporundaki Pegasus analizle paralel düşünüyorum...bu yıl İçin 55 tl civarı bir hedefleri var...ben de 30 tl altına indiğinde bu yıl İçin hedef 50 li fiyatlar demiştim.

Eğer, salgın işi 1-2 aya yatışırsa 2021 hedefi 100 lü fiyatlar olur.
    Hocam,

Pegasus'un gitmesine şaşırdım. Daha uzun soluklu tutarsınız diye kendimce tahmin etmiştim. Gerçi 30 nisan için fiyat 40 seviyesinde iken bugünkü fiyat 44 seviyesinde. Sanırım piyasada paranın zaman değeri negatif

TUPRS'ta gittikten sonra elinizde TTRAK'a ek olarak portföyde en yüksekten en düşüğe göre neler kaldı? Bir ara 15 kağıda çıkmayı uygun görmüştünüz. Bir güncelleme adına merak ettim.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. Cautioanry hocam,

Ulusoy'u da Deva'yı da sizin önerilerinizden sonra inceleyip portföye eklemiştim. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Ben de Otokar'ı portföye ekledim. 110 ve 95 arası 3 parça alım yaptım. Alacağı işlere çok bağlı hedef fiyatı biliyorum ama KV backlog 300mn$, yeni işler alabilecekleride güveniyorum.

5. hocam doco hakkında ne düşünürsünüz ? tav thy pgy hepsini konuştuk bu hiç konuşulmadı diye hatırlıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam,

Pegasus'un gitmesine şaşırdım. Daha uzun soluklu tutarsınız diye kendimce tahmin etmiştim. Gerçi 30 nisan için fiyat 40 seviyesinde iken bugünkü fiyat 44 seviyesinde. Sanırım piyasada paranın zaman değeri negatif

TUPRS'ta gittikten sonra elinizde TTRAK'a ek olarak portföyde en yüksekten en düşüğe göre neler kaldı? Bir ara 15 kağıda çıkmayı uygun görmüştünüz. Bir güncelleme adına merak ettim.
    82 binlerde diplere gelindiğinde 20 kağıda kadar çıktım...bazıları panik satış sırasında, bu kadar da olmaz dediğim fiyatlara gelmişti...şu an tekrar 14 kağıda düştüm...klimasan gibi abartı düştüğü İçin aldığım kağıtlardan bazıları dipten %60 yaptı ( ben bunun yarısı kadar, %30 civarı kar edebildim...kademeli alıp kademeli sattığım İçin hep böyle oluyor zaten).

Şu an elimde olup, portföydeki büyüklüğü açıdından ilk 5 girenler şöyle...Ulusoy un, deva, ttrak, Petkim, aksa.....oranları düşük diğer hisseler: konfurt, dgklb, Arçelik, Toaso, tavhl, tcell, kordsa, şişe, asels... tcell ve ASELSAN oran olarak en düşükler.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    hocam doco hakkında ne düşünürsünüz ? tav thy pgy hepsini konuştuk bu hiç konuşulmadı diye hatırlıyorum.
    O da radarımdaydı...Pegasus ve tav kadar bildiğim bir hisse değil..bu nedenle biraz tutuk davrandım..,ve dipten ikiye katladı neredeyse...hani Pegasus uçmuyor neden bu kadar tepki verdi diyorlar ya...doco nun tepkisi daha da büyük.

Yeni yeni bu işleri öğrenen, ilk kez kriz gören arkadaşlara bir şey demem..ama yıllardır bu piyasaların içinde olup...Pegasus uçmuyor, neden bu kadar tepki veriyor diyen adam kusura bakmadın...bu işi bu kadar senede öğrenemediyse, bundan sonra da öğrenemez.

Not: Pegasus 30 tl altında bedavaydı...şimdi değerinde bence...zaten iş ve ak 50 li fiyat hedefi vermiş,,bence de bu yıl İçin hedefi bu...bu nedenle artık alma değil, elinde olan İçin satma zamanı bence.

Ayrıca, biri çıkar da 60 tl altında alım fırsatı diyordun diyebilir...o zaman salgın bu noktada değil, dünya borsaları zirvelerdeydi...borsalarda 1 ay çok uzun bir süredir..ve 100 yılda 1-2 kez yaşanacak kriz bize nasip oldu..bunu da akıldan çıkarmamak lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by etranger Yazıyı Oku
    Cautioanry hocam,

Ulusoy'u da Deva'yı da sizin önerilerinizden sonra inceleyip portföye eklemiştim. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Ben de Otokar'ı portföye ekledim. 110 ve 95 arası 3 parça alım yaptım. Alacağı işlere çok bağlı hedef fiyatı biliyorum ama KV backlog 300mn$, yeni işler alabilecekleride güveniyorum.
    Otolar hep takip ettiğim ve beğendiğim bir hisse...ama hep görece pahalı kaldığı İçin toaso tercih ettim...85 binlere bir düşüş daha gelirse otokar da alım İçin radarımda olacak.

Sayfa 804/1230 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •