Almanya, Türkiye, Abd ve İsrail'i yüksek risk alanı ilan etti- BN
Almanya, Türkiye, Abd ve İsrail'i yüksek risk alanı ilan etti- BN
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AFAD: Bu akşam saatlerinden itibaren Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ayrıca geçenlerde Kıbrıs meselesi tartışıldı, Abd'nin koyduğu ambargonun sebebi, Türkiye Kibris' a çıkarma yaptığı için değildir. Yunanistan'ı destekleyip, Nikos Samson'u darbe yapmaya teşvik eden de Ingiltere'dir, Türkiye için başka çıkar yol bırakmayıp, Tsk'yı Kibris' a çıkaran da Ingiltere'dir. Turkiye'yi adanın %30'una el koyduktan sonra durduran yine Ingiltere'dir.
Ingiltere bu sayede Rum Kesiminden askeri üs kurma iznini aldı. Halen orada en önemli üslerinden biri var. Tabii sonraki dönemde Rumlar oraya Ruslari davet ettiler.
Abd'nin Turkiye'de ambargo koymasının sebebi, Turkiye'nin buna izin vermesi sebebiyledir. Abd, Turkiye'nin Kibris'in tamamını almasından yanaydı. Bu sayede Ingiltere Kibris 'ta us kuramazdi.
O dönem bu fikri savunan kişi, hükümet ortağı Erbakan Hoca idi. Çok akıllı adamdı. Erbakan Hocamın dediği yapılacaktı.
@erefefik
https://ceviiz.com/siyaset/turk-para...emi-1938-1950/
Hadi ya
o dediğiniz nasıl oluyor
darbe derken darbe dememek
Bahsettiğiniz dönem GAZİ PAŞA'nın izlerinin silinmeye çalışıldığı milletin değerlerinin yerle bir edildiği dönemdir
diyorum hep
çakma Atatürkçüler çakma kemalistler topluluğusuNUZ
Rummeniggeyle küfürleşmişsiniz ya
ben edilen edilecek küfürleri baştan eksiksiz fazlasız iade ediyor ahirete bırakmıyorum
uzatmayacağm da yazılanlara cevap da vermeyeceğim
ceza almaya niyetim yok
o faşizan söyleminizi görmezden gelemezdim.
UYDURUK BELGELERLE MEMLEKETİN SEÇİLMİŞ BAŞBAKANI ASILMIŞ
DARBE DERKEN DARBE DEMEZMİŞ.
Yer İmleri