Sayfa 804/1002 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Almanya, Türkiye, Abd ve İsrail'i yüksek risk alanı ilan etti- BN

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AFAD: Bu akşam saatlerinden itibaren Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    mka55 denen trol zihinsel engelli olabilir çünkü ne yazarsak verdiği cevapların konuyla ilgisi olmuyor veya absürd kendinin anlayacağı bir ifade ile güya hakaret ediyor. İdrak yolları tıkalı bu şahsı nörologlara bırakmak lazım.
    Adam gercekten hasta, idrak sifir, egitim hak goture, isi gucu ona buna satasmak.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İsrail 999% aşılıydı hani hayırdır?

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Nuriş 60'lar 70'ler demişim. Hangi zaman aralığına tekabül eder?!
    1938-1950 dönemine benzer. Ben 1960 darbesini darbe olarak görmem. Desteklerim. Aynen 12 mart 1971'i destekledigim gibi. Bak bir önceki mesajda 9 mart 1971 diye yazdım. Bu mesajda 12 mart 1971 diye yazıyorum.
    @erefefik

6. Ayrıca geçenlerde Kıbrıs meselesi tartışıldı, Abd'nin koyduğu ambargonun sebebi, Türkiye Kibris' a çıkarma yaptığı için değildir. Yunanistan'ı destekleyip, Nikos Samson'u darbe yapmaya teşvik eden de Ingiltere'dir, Türkiye için başka çıkar yol bırakmayıp, Tsk'yı Kibris' a çıkaran da Ingiltere'dir. Turkiye'yi adanın %30'una el koyduktan sonra durduran yine Ingiltere'dir.

Ingiltere bu sayede Rum Kesiminden askeri üs kurma iznini aldı. Halen orada en önemli üslerinden biri var. Tabii sonraki dönemde Rumlar oraya Ruslari davet ettiler.

Abd'nin Turkiye'de ambargo koymasının sebebi, Turkiye'nin buna izin vermesi sebebiyledir. Abd, Turkiye'nin Kibris'in tamamını almasından yanaydı. Bu sayede Ingiltere Kibris 'ta us kuramazdi.

O dönem bu fikri savunan kişi, hükümet ortağı Erbakan Hoca idi. Çok akıllı adamdı. Erbakan Hocamın dediği yapılacaktı.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    1938-1950 dönemine benzer. Ben 1960 darbesini darbe olarak görmem. Desteklerim. Aynen 12 mart 1971'i destekledigim gibi. Bak bir önceki mesajda 9 mart 1971 diye yazdım. Bu mesajda 12 mart 1971 diye yazıyorum.
    https://ceviiz.com/siyaset/turk-para...emi-1938-1950/

Hadi ya
    o dediğiniz nasıl oluyor
    darbe derken darbe dememek
    Bahsettiğiniz dönem GAZİ PAŞA'nın izlerinin silinmeye çalışıldığı milletin değerlerinin yerle bir edildiği dönemdir
    diyorum hep
    çakma Atatürkçüler çakma kemalistler topluluğusuNUZ
    Rummeniggeyle küfürleşmişsiniz ya
    ben edilen edilecek küfürleri baştan eksiksiz fazlasız iade ediyor ahirete bırakmıyorum
    uzatmayacağm da yazılanlara cevap da vermeyeceğim
    ceza almaya niyetim yok
    o faşizan söyleminizi görmezden gelemezdim.

UYDURUK BELGELERLE MEMLEKETİN SEÇİLMİŞ BAŞBAKANI ASILMIŞ
    DARBE DERKEN DARBE DEMEZMİŞ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Demek ki;Aşı da hikaye.Virüs de hikaye..
    Hiç kimse, ne ot yediğini,yiyeceğini bilmiyor...
    Tiyatroya devam..!!

Sayfa 804/1002 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •