Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 805/958 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 1.18 ustune atıp kalırsa ivme kazanabiliır ytd

2. ötv kdv idirimi hazirana kadar devam

3. Ağırlıklarımı 1.19 dan atıyorum.Köprüye gelmeden de kendimi atacağım. Köprü başında Daltonlar var ve ben RedKit değilim. şimdi bunu okuyanlar şöyle düşünüyordur -tamam herkes çıkmış artık hisse uçar! Zaten fazla yazanda yok. (Derken kahramanımız üst dudağını yalar)

Yorum 37 dk da 760 kişi tarafından okunmuş. Yuhhh. Ben de diyorum ki akıllı adam bu hisseye yatırım yapmaz. Hadi yaptı en fazla bı 2000 riske eder. Hayır şu an daire parasını yatıranlar olduğuna inanıyorum. Way amk. Demek kısa zamanda Zengin olacaksınız. Zira zannediyorsunuz.
    Son düzenleme : seydalist; 21-03-2019 saat: 14:25.

4. Günlük alt sat yapsam 2 kademe hareket ile zararımı 1 haftada çıkarırım ama cesaret edemiyorum. Ben sattım mı uçar eminim.

5. bu 4 ay önce 18.12.2018 dgate forumunda dgate 4.20 lerdeyken paylaştığım olası bir büyük üçgenin yukarı kırılımı grafik analizi şuan dgate 9 larda

aynı durum da takaslar da toplanma bezdirme vede büyük üçgen sıkışması durumları şu an dgklb te de aynen mevcut

-orta uzun vadede teknik olarak gözle görülen üçgen hedefleri nde hele hele en büyük olanın tepelerinde şöyle 4-5 aralığı ki burada yüksek hacimle açıkçıları terse yatırıp birde kilitli tavanlarla panikletip korkutursa tadından yenmez bir adese gibi çift hanede hayal bile edilemeyecek yerlere kadar gitme potansiyeli olabilecek çooook çok bir mübarek hisse olabilir vede bu senenin imkb destanını yazabilir diye düşünürüm.eğer bu durum gerçekleşirse terse düşen ve dötleri tutuşan açıkçılar bedir in aslanları gibi hisseyi tavandan tavana taşıyacak birer savaşçı ya dönüşecektir.))inşallah olur …
    -kötü senaryo ise üçgenin aşşağı kırılması (eşhedü enla inna tayna kel kevser ) bu durumda ise ikili dip sözkonusu olabilir.0.9-1 aralığıki .budurum inşallah gerçekleşmez
    Son düzenleme : guddupayyusu; 21-03-2019 saat: 17:10.

6. -orta uzun vadede teknik olarak gözle görülen üçgen hedefleri nde hele hele en büyük olanın tepelerinde şöyle 4-5 aralığı ki burada yüksek hacimle açıkçıları terse yatırıp birde kilitli tavanlarla panikletip korkutursa tadından yenmez bir adese gibi çift hanede hayal bile edilemeyecek yerlere kadar gitme potansiyeli olabilecek çooook çok bir mübarek hisse olabilir vede bu senenin imkb destanını yazabilir diye düşünürüm.eğer bu durum gerçekleşirse terse düşen ve dötleri tutuşan açıkçılar bedir in aslanları gibi hisseyi tavandan tavana taşıyacak birer savaşçı ya dönüşecektir.))inşallah olur …
    -kötü senaryo ise üçgenin aşşağı kırılması (eşhedü enla inna tayna kel kevser ) bu durumda ise ikili dip sözkonusu olabilir.0.9-1 aralığıki .budurum inşallah gerçekleşmez[/QUOTE]

-maalesef endeksteki göçmeninde etkisi ile teknik olarak kötü olan senaryo gerçekleşti üçgeni aşşağı kırdı ..(estauzu billa )

-kötünün iyisi olarak görülebilecek husus son üç aylık ve 0.9 lara varan düşüşte hissede takaslarda ilk 5 in lot sayısının artması ..yani hisse toplanıyor ..0.80-0.84 aralığı hissenin gördüğü en dip noktalar orayı tekrar gösterirmi veya dahada aşşağımı gösterir artık spekülatörlerin vicdanına kalmış
    -1.20-1.25 aralığının yukarı kırılması hissede oluşan üçgen daralmasının yukarı kırılımını teyit eder.2 gün 2 tavandamı kırar 2aydamı 2 yıldamı ..diye düşünürüm naçizane

7. Teşekkürler by kutup ayısı. Teknik paylaşan olması ne güzel. Tutsada tutmasada.

Benim grafik ve mum analizlerimde kendi çapında, +tut amk " battı balık yan gider diyor.

8. İnebilir de çıkabilir de tarzı teknik analizlere çok ihtiyacımız vardı. Hahahh.
    Minnettarız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 805/958 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •