Sayfa 805/1005 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Viop L

1. Ben de Orhan Gencebay'ın bir forumuna gitmiştim, gitarın babası sazdır diye anlatmıştı.

Diğer haber siteleri geri çekmiş. Sohbet odasında söylediler, tweetter'da trend olmuş, yaşı filan uygun olunca acele ile mesaj yazdım. Hatta ölmemiş ise daha iyi bir şey diye de çok incelemedim.

Allah uzun sıhhatli bir ömür versin.

Ecel her an gelebiliyor. Komşum ile akşam sohbet ediyorduk yarım Concor alıyormuş sen de al filan demişti.

https://www.usakgundem.com/turkiye/s...mu-h17920.html
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bu filmde hafıza konusu işlenmişti.

Bir delinin uydurduğu şeyi film yapmışlar bir de para ile izlettiriyorlar da denilebilir.

Ufak ufak puzzle parçalarını kendi imkanlarınla birleştirip neler dönüyor meraklı insanlar inceliyor muhtemelen. Sonra senaryo yazıp satıyordur.

Geçen haber vardı senaryocular ücretlerinin artırılmasını talep etmiş.
    https://gdh.digital/hollywoodda-grev-karari-62617

>>>>>>>>
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Gizemli_Par%C3%A7alar

Gizemli Parçalar (İngilizce özgün adı: The Forgetten; anlamı: Unutulmuş), Joseph Ruben'ın yönettiği ve Julianne Moore, Dominic West, Gary Sinise, Alfre Woodard, Linus Roache ile Anthony Edwards'ın rol aldığı 2004 tarihli Amerikan yapımı bilimkurgu, psikolojik korku ve gerilim filmidir. Film, 14 ay önce bir uçak kazasında oğlunu kaybettiğini düşünen ancak bir sabah uyandığında hiçbir zaman bir oğlu olmadığı söylenen bir kadının etrafında dönüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu Elliotçuların başarılı olduğunu gören var mı. Göze hoş geliyor ama geriye dönük baktığımda senaryolar genellikle çalışmamış

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu Elliotçuların başarılı olduğunu gören var mı. Göze hoş geliyor ama geriye dönük baktığımda senaryolar genellikle çalışmamış
    Zor bir yöntem. Gerçek anlamda bilip yorumlayan da çok az. O nedenle çizimler çok hatalı oluyor.

5. Twitter da yabancı son 15 günde şu kadar Koç, bu kadar iş bankası aldı, son 2 gündür şu kadar sattı diye hesaplar yapılıyor.
    Bunlar yabancının çok ağırlıklı olduğu tahtalar. Adamlar sadece seçim öncesi aldığını satacak ve duracak diye düşünmemek lazım...Sadece belli bir fon aldıysa bu olabilir..

Ben de alım için bakıyordum ama seçime kadar bulaşmama kararı verdim..
    Sonuçta endeks çıkacaksa diğer tahtalar daha az riskli bana göre..

ABD'de 'borç limiti açmazı': Biden'ın yurt dışı ziyaretleri iptal edildi
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. secbul üstadınıza üzüntülerimi belirten mesajımı attım. Amma çok kankası varmış...

Sabah Viop tedirgin açtı

Sayfa 805/1005 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •