Sayfa 805/834 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815 ... SonSon
Arama sonucu : 6665 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Ben kesin 250 diyorum ama Nebatat -ül Azam Hazretlerinin izini takip ederse ve Eski Şafak gazetesi baskısı etkili olursa 350 supriz olmaz diyorum.

350 olursa Koltuğun bir ayağı dengesiz demektir .250 olursa koltuk dengede demektir M.Ş. nin M.S. nin koltuğu..

Bence sağlam yine de 250 son kararım ..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2. Çok kritik bir mb kararı olacak zaten yüzde 17,5 vergi ile getiri baya tırpanlandı üstüne de faiz indirimi gelirse tl mevduat işi iyice riskli hale gelir. Normal şartlarda bu vergi ile faiz indirilmemesi lazım ama 250 indirip mb dik durdu diye Ortodoks ekonomistler merkez bankasının bağımsızlığını övecek.halbuki son vergi artışı ile aslında 500 baz puan inmiş olacak .

3. Çok doğru unutulup gider aslında gizli indirm yapıldı, önce cüzdana konuldu sonra tırnak atıldı

4. MHP'nin sembol isimlerinden, 2008-2014 yılları arasında MHP'den İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Halil İbrahim Karaçam, 12 askerin ölümü araştırılsın önergesine bile ret verdiler..! diyerek istifasını duyurdu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...um-ama-2419752

5. 500 bp indirim bekliyorum.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Yeni çağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir in bugün ki yazısı Mehmet Şimşek ve ekonomi ile ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. Orayı okuyunca İngilizin selasını vermişler yerine kim gelecek onu arıyorlar.

7. Bana göre İngiliz niye başarısız. İlk başta RTE den korktukları için ya da izin vermediği içinde olabilir bilmediğinden de olabilir. Dolar faiz enflasyon konusunda yanlış yaptılar. Sadece TÜİK in başarısı ile ekonomik göstergeler başarılı gözüksede piyasa kavruldu. Tabiri caizse çiftçisinden esnafına memurundan emeklisine ihracatçılar dan işçiye anasını ağlatmadığı kimse kalmasın. Sonuç zerre başarı yok. İmamoğlu vakası ile piyasa da çöküntü olmasın diye sabrettiler. CB yardımcısı Cevdet Yılmaz da muhtemelen gidecek. Kabine revizyonunda göreceğiz. piyasa nasıl tepki verir kontrollü borsa da çok aman aman izin vermezler zaten yasak makinaya da dur dediler mi. İlk şok atlatılır. Yine de dikkatli olmak lazım.

8. ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 24 Temmuz'da gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu toplantısında faiz indirimi yapacağını öngördü. Bankaya göre TCMB, politika faizini 350 baz puan düşürerek yüzde 42,50 seviyesine çekebilir.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ahmini-2419554

Sayfa 805/834 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •