-
*yeni zelanda'da şubat'ta imalat sektörü performans endeksi 53,4 (önceki 55,6)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Dünyanın en büyük ekonomilerinden Japonya'da sanayi üretimi son
verileri aşağı yönlü revize edildi.
Ekonomi Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, sanayi üretimi
Ocak ayında nihai rakamlarla bir önceki aya göre yüzde 6,8 azaldı.
Öncü verilerde sanayi üretimi yüzde 6,6 düşüş olarak açıklanmıştı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*rusya dışişleri bakan yardımcısı, "abd'nin yaptırımlarına yanıt vereceğiz"
-
*rusya dışişleri bakan yardımcısı, "abd ile diyaloğu sürdürmek istiyoruz ve yeni abd yaptırımlarnına yanıtı buna göre ayarlayacağız"
*rusya dışişleri bakan yardımcısı, "abd'nin yeni yaptırımlarına "kara liste"deki amerikalılar genişletilerek yahıt verilecek, ek tedbirler alma olasılığını dışlamıyoruz"
-
*ertem: Kur yükselişleri geçen yıl da oldu, şimdi de oluyor, son dönemdeki durum daha çok siyasi nedenlerle
*ertem: Kurda bu kadar yukarı çıkışı hak edecek ekonomik bir neden yok
*ertem: Yabancı çıkışı olduğundan bahsediliyor, bu her zaman olabilir
-
*ertem: Kurda bu aralık türk ekonomisinin test ettiği ve yara almadan çıktığı bir aralık, bu seviyelerden dolar talep kimse etmesin çok ciddi zararları olur
*ertem: Piyasa oyuncularının göremediği bir çok şey olabilir, buralardan dolara el atanların eli yanabilir
-
*ertem: Dolar tedarik etmesi gereken ekonomi oyuncuları öncelikle buradan talep yapmasınlar gerek yok, nasıl hızlı bir çıkış olduysa, hızlı bir normalleşme de olabilir
*ertem: Türkiye'nin cari açık ile ilgili yapacakları var
*ertem: Birçok rapor petrol fiyatlarının yatay ve giderek düşen bir eğilim kazanacağını söylüyor, türkiye'nin bu anlamda dış ticaret açığının rahatlayacağını düşünüyorum
-
*ertem: Cari açık için endişe edilecek bir durum yok
*ertem: Ara malı ithalatının azaltılması, yerli sanayinin güçlendirilmesi yönünde bir çok adım atılacağını düşünüyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri