Sayfa 806/1002 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    iş yatırm kendi hisselerine de aynı muameleyi çekiyor, şişe başlığını bir takip etseniz göreceksiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    MERAKLISINA DAHA DETAYLI YÖNERGE

Patlayıcı Maddeler-Havai Fişekler ile İlgili Valilik Yönergesi
    http://www.antalya.pol.tr/patlayici-...ilik-yonergesi

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Günaydın,ben yaşamın her alanındaki bastırılmışlık ve ezilmişlik duygusunun karşısında bir nevi anlık da olsa otorite saymama ve eziklikten kurtulma hissiyatı yarattığını düşünüyorum böyle tipler için,peki bizler için?Kendimiz ve çocuklarımız için hayati tehlike...

Ne yapılmalı? Güvenlik güçleri böyle durumları bilmiyor,görmüyor,duymuyor olamaz,eğer istenirse çok kısa sürede bu durumlar hızlı tepkiler ve yasa uygulayıcının kararlı tutumuyla engellenebilir ama!!! Acaba engellenmek isteniyor mu? yoksa bırakın havaya sıkı versinler ona da engelleme yaparsak stres balonu başka şekilde patlar deyip görmezden mi geliniyor....Nereden bu sonuca ulaştım? sizin anlattıklarınız ve benim dün gece gördüklerim.

Sonuç;toplumsal hiç bir tepkisi olmayan sürülerin,normal bir gelişmiş toplumda çok ağır cezalandırılabilecek davranışlarının,yok sayılması,toplum yaşamına saygılı ve gelişmiş bireylerin sindirilmesi,ayrıştırılması...
    Bizde korku büyük bir motivasyon kaynağıdır. İşin ilginç yanı korku salan kişilerin şefkatli davranışları diğer normal insanların şefkatli davranışlarına göre daha fazla takdir görür. Bu nedenle çevreye korku salmak için bol bol güç gösterisi yapılır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

İTO verilerine göre, İstanbul'da aralıkta geçen yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 14,40, toptan fiyatlar yüzde 18,18 arttı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Garanti de karanlıkda 10 krş çakılmış.Dün

Adıda belli olduğu üzere karanlıkda karanlık işler oluyor.

YTD

3Y yi yok etmek için gelenler 5Y yaptılar ülkeyi

Bu bağlamda 2012 SPK ve Ticaret kanunlarıda hep güçlüden yana oldu.

Nasılki tüm insanlık çoçukları ve geleceği için kaygılanıyor.Buna siyasilerde dahil.

Önceki idarecilerimiz bir nebze geri durmuşlar bu olaylardan.

Şimdi öylemi GDO,TRANS YAĞ,AĞAÇ katliamları artı çevreyi korumak hak getire birde doğanın kimyasını bozan adımlar atılıyor yada atılacak.

Boğaza paralı kanal

Her şey çaldım çayıra mevlam kayıra modunda gidiyor.

Bir gıda dolandırıcısı içeri tıkılmaz.Ömür boyu ticaretden men edilmezken.

İktidarın uyulamalarını eleştiren her kezi içeri atma uğraşındalar.

Niceleri Başbuğum ve kurucu BABAM ATATÜRK'üme hakaret ederken.

Yazar Yılmaz ÖZDİL hakkında ATAM'a hakaretten soruçturma açılmış.

Şaştımmı?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Başkan Ayhan haklı

Kanalizasyon bile ÜLKEM'den temiz galiba

Benim memurum işini bilir'den

Çalıyor ama çalışıyor'a geldik.

Bundan sonra etik ve ahlak bağlamında dikiş tutmamız zor.

Olmayan adalet ve hukuku da unutmayalım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Kovid-19 vaka sayıları) Temennimiz odur ki alınan tedbirler sayesinde inşallah 2021 yılı bir düşüş yılı olacaktır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: "Aşılarda alınan bir mesafe var. Şu anda yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 milyon aşı geldi ve bunun serisi devam edecek."

Sayfa 806/1002 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •