Sayfa 806/1002 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Nuri Bey 1960'ı darbe olarak görmenizi sağlayacak önemli deliller var oysa...

Menderes'in Kruşçev'den kredi talep etmesi ve talebin uygun görülmesi mesela...
    Masal abi onlar. Dışarıdan asilmasi engellenmeye çalışıldı. Ingiltere ve Almanya uzerinden asilmamasi yonunde cok baski geldi fakat mumkun degildi.Tsk 3 kişinin asilmasini bile kabul etmedi. 14
    Kişinin tamamını infaz etmeye kalktılar. Yassıada komutanı TefikTefik Guryay' a da bir ton sopa attılar.

Oraya Cemal Tural bir bölüm askerle gönderildi. Cemal Tural daha sonra Genel Kurmay Başkanı olmuştur ve Turkiye'de gelmiş geçmiş en sert Genel Kurmay Başkanı olarak bilinir.

Adnan Menderes dahil 14 kişi, hücrelerinden çıkarılmış silahlı genç subayların elindeydiler.

Cemal Tural, tutukluları hücrelerine geri koymalarını, bir daha ikaz etmeyeceğini söyledi.

Bu olay sonrasında da adaya dümen kıran askeri gemiler ve denizaltilar olmuştur.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ayva abi
    Bu kardesin karizma gidik
    Senle hemfikir gorunup
    tutunmaya calisiyo
    Yeme
    Ah be güzel kardeşim, ben de senle hemfikir görünüp, tutunmaya çalışıyorum.
    Abi ben kendim ayakta duramiyorum.

MKA55 dolu, değerli bir arkadaşımız. Anlaşmasak ne olur abi?
    @erefefik

3. Haklisin abi
    Herkesin gorusu degerli vallaha

4. 2 gun once ismailaga cemaatine mensup musterim ve o cemaatin hocalarindan birisi ile 1 saat gecirdim isim geregi pastaneci musterime ziyarette bulunurken.

marmaris ve antalyada ki yanginlar orada kadinli erkekli ciplaklar kampina dondugunden allahin gazabi olarak belirttiler. ve cokta memnunlar bu yanginlardan.

hatta akp oraya tum herseyi seferber etse bile yine de oradan oy alamayacagindan kesinlikle yardim edilmemesi gerektigini soylediler.

merak ediyorum kastamonu ve ayancikta da ciplaklar kampi ve denize giren kadinli erkekli gruplar varmi.

Madem herseyde allaha siginiyoruz alin size allahin gazabi.sozde musluman olup aslinda muslumanliktan cikmis insanlar yuzunden cezalandirdigimizi dusunuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2 gun once ismailaga cemaatine mensup musterim ve o cemaatin hocalarindan birisi ile 1 saat gecirdim isim geregi pastaneci musterime ziyarette bulunurken.

marmaris ve antalyada ki yanginlar orada kadinli erkekli ciplaklar kampina dondugunden allahin gazabi olarak belirttiler. ve cokta memnunlar bu yanginlardan.

hatta akp oraya tum herseyi seferber etse bile yine de oradan oy alamayacagindan kesinlikle yardim edilmemesi gerektigini soylediler.

merak ediyorum kastamonu ve ayancikta da ciplaklar kampi ve denize giren kadinli erkekli gruplar varmi.

Madem herseyde allaha siginiyoruz alin size allahin gazabi.sozde musluman olup aslinda muslumanliktan cikmis insanlar yuzunden cezalandirdigimizi dusunuyorum.
    Bizi kimse cezalandırmıyor.
    Ahmakça davranıyoruz sadece, ve sonuçlarına katlanıyoruz hep beraber. Hepsi bu!
    Bilimden uzaklaşma, yandaşlık, sahtekarlık, hırsızlık, dolandırıcılık, adam kayırma, liyakatsızlık vs.
    Sonuç bu!

6. Nuri Bey

Sanki oradaymış gibi anlatılan anı ve alıntılara karşı o komite üyelerinden önemli bazılarının idam olunmaması için verdikleri mücadeleleri anlatan kitaplar da var...

Dolayısıyla anlattıklarınız bana göre zayıf deliller, oysa ileri sürdüğüm kredi anlaşmasının imza töreninin 07 Haziran 1960 tarihine planlandığı da apayrı bi delil...

Bi de o komite üyesi olup da gidişatı beğenmeyenlerin 1962-1963 isyanları,

Yine aynı komitede olup da 12 Mart’ın takibine düşen ağır topları hesaba katınca

O ağır toplardan birinin evine 12 Eylülden sonra bilgi hırsızlığı için dadanılması (Uğur Mumcu kitabını yazdı) da düşünüldüğünde

komitede farklılık arz eden Batıcıların etkinliği ve ileri sürdüğüm kredi olayının basit olmadığını ortaya koyuyor Nuri Bey...

Allahtan korkmaz bunlar, sel bölgelerinde de donsuz gezenler mi varmış?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yorum yok...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 806/1002 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz