Şimdi dikkate değer soru şu, eğer olursa faiz indirimi nedeniyle para dolara mı Hisse'ye mi gider.
Soruyu kendime sordum, dolar yerine hisse alacağım.
Şimdi dikkate değer soru şu, eğer olursa faiz indirimi nedeniyle para dolara mı Hisse'ye mi gider.
Soruyu kendime sordum, dolar yerine hisse alacağım.
Bugün bir de yandaş gazete yazarlarını okuyayım dedim. Birinde döviz ve altın ile ilgili dahiyane fikirler var. İlk olarak yastık altındakini yüzeye çıkaracak bir hamle gelecek gibi. Döviz ile ilgili kısıtlama dan da bahsedilmiş.
Yandaş gazete de Ihsan ışıklı biri de kazanacak aday CHP akp ile ilgili yazı yazmış. Anket de akp %3-5 önde demiş. Akp RTE harıl harıl çalışıp halka görülmemiş hizmetleri verirken CHP li belediyeler yatarak hiç bir şey yapmadan sadece reklam ile oy kazanıyor demiş. Pts göz doktoruna gidiyorum benim gözler bozuk herhalde. Her şeyi yanlış görüyorum. Belki onlar gibi görürüm muayeneden sonra.
Sektir git be, bunun adı "ilistir'dir" Anadolu'da herkes bilir.
https://youtube.com/shorts/Nvc_D3MWJ...GS4w8EahE-xfGj
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Biri yüzüne allık sürer öbürü, gõya çok bilmiş muhalif kim bunlar Soner Gökten ve Remzi Özdemir, bir adamın kumaşı iyi değilse hangi tarafta bulunmuş önemli değil bu Remzi ...Holding ile ilgili bir olay olunca dansöz gibi kivirdi bir de artık tv de dansöz yok diye konuşurlar, oysa herkes dansöz olunca TV de dansöze gerek kalmadı.Ne bu ikisinden ne de bunlarin Sait Abisinden kimseye bir yarar gelmez.
Tek bildikleri geçen temmuzda faiz böyle iken borsa gitmez demeleridir hala o günün ekmeğini yiyorlar.
Eğer belediye operasyonlari tutuklamar ile sonuclanmasa bile idi şu anda faiz 30-35 arası belkide az daha altı idi.M.Ş. gidecek elbet ama şimdi değil .(Bence tabii )
Sonuç, Remzi Özdemir denen adamın lafıyla tuvalete gitmem ..
Geçenlerde geçen Ruşen Çakır a da dedim senin yaptığın olanı bile yorumlamak değil diye , Kılıçdaroğlu kazanacak diye bir ton yayın yaptı n eoldu bunlar ne bilir bi bok bilmez. Sadece ekmek parası çıksın gazetecilik bu ,sadece patronları farklı .
Bak Cem Uzan a kazanamayacak demiş
https://youtube.com/shorts/ScFFilGO0...YVd0y8Smzez-tL
Böyle Remzi gibi Ruşen gibi Hakan Aygün, Deniz Zeybek gibi adamlar oldukça millet de bunları dinledikçe daha çoook ..
Not: Ruşen Çakır I şahsen tanımam ama yıllar evvel bir atismamiz oldu , Amberin Zaman isimli muhtemel ciya ajanı bir gazeteci yüzünden , bana cevap vermediği zamanlarda bile ne dediğimi okuduguna eminim bu yüzden .
Son düzenleme : Desidero74; 21-07-2025 saat: 05:23.
Bitlicoin alıp satan var mı aramızda ? Yerli ve milli bitlo, Midas, btcturk gibi yerleri mi kullaniyorsunuz? Yoksa alıp tutanlardan misiniz ? Bu platformlardan direk TL ile alıp satınca kar üstünden vergi otomatik mi kesiliyor mu ?
Herkes Lübnan örneğini veriyor etnik/din kökenine göre devlette görev verilmesine dair, halbuki Kıbrıs'ta bu böyleydi sonuç ortada.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri