Sayfa 806/920 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 7356 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Viop LXVI

f_halkb .. o nasıl bi tombal parmak öyle.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

endeks 13 bin 14 bin olacaklara bakmayın bunları söyleyenlerin bütün olarak yorumlarına bakın en dipte hep mal almışlardır en tepede mal satmışlardır düşerken şort çıkarken longdan katlamışlardırda katlamışlardır ama geçmiş yazılarını okudğumuzda ne kadar tutarsızlık vardır görürsünüz.
    gelelim hikayeye bize anlatılan yabancı giriyor hikayesi varya çoğu bu grafların içindeki oyun .
    11 eylül ve 15 eylül çıkacak kararlar yön belirler badem spor daha önceden haberi olacak yine eylül ilk haftası gibi bana göre pıst 100 2.97-3 dolar bölgesi buradan gelecek haberlere bağlı 15 eylülde olumsuz bir karar gelirse bakarız bu 13-14 bin verenlere

dün angut gelmiş bana hesap soruyor millet 13-14 bin naraları atarken hemde bam bam yukarı giderken yazdık ahkam kesersiniz gelip burada bir tane faydalı analiziniz varmı acaba
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bilal gelmeden kurtulmaz bu ülke...

bilal gelecek.. tüm dertler bitecek...

neeeeeeeeeeeeeeee

reyiz ile ekonomi ve ülke şahlandı...

bilal ile uçacağız diyorum.
    Nebati zamanında bu zamlar pompaya yansımıyordu. Şimşek geldi şimdi hep pompa hep pompa oldu

4. Sindomanın hakkını yememek lazım yükselişte gerçekten tedbirli yazılar yazdı bu mahkeme sürecini hep gündeme getirdi.

Çok insan da erteleme bekliyordu bu davalarda.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu arada Damlakent projesinde halka ırzda 4,8 milyon olan 1+1 evin fiyatı 4 milyon a düşmüş.
    Düşsün 2026 haziran 3- 4 tl arası olsun evi alayım.

Son Dakika Haberi... CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik yerine 4 kişilik heyetle birlikte kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, pazartesi günü CHP İstanbul il binasına geleceğini söyledi.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Son Dakika Haberi... CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik yerine 4 kişilik heyetle birlikte kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, pazartesi günü CHP İstanbul il binasına geleceğini söyledi.
    4 kişilik heyet ve çevik kuvvet eşliğinde gelecek şeklinde olması lazım haberin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by editor Yazıyı Oku
    2026 2. ayında konut edinimleri başlayacak bu fiyata almak mantıklımı?
    O bölgeyi çok bilmiyorum.
    Ama yazılanlara göre şu anda oralarda 3-3,5 bandında 1+1 satılık evler varmış.
    Bugün alsanız 4 yıl da kira getirisi olur.
    Bu gözle de incelemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Sayfa 806/920 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •