Sayfa 807/967 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by fluf Yazıyı Oku
    Hocam beklentin nedir onu soyle bence
    Beklenti var aslında da.. ama hisse , bence sürprizlere gebe .. ytd..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Beklenti var aslında da.. ama hisse , bence sürprizlere gebe .. ytd..

Bence hicbiseye gebe degil.. ayni hukumetin yaptigi gibi martin sonuna kadar top cevirecekler sonrasinda ise dusus baslayacak. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by fluf Yazıyı Oku
    Bence hicbiseye gebe degil.. ayni hukumetin yaptigi gibi martin sonuna kadar top cevirecekler sonrasinda ise dusus baslayacak. Ytd
    Yanlış düşünüyorsunuz. Gelecek hafta çıkış bariz bir şekilde başlar.. inşaallah. Diyelim sağlam olsun. 1.27 geçilmesi gerekiyor, tekrar söylüyorum... 1.48 ilk durak olacak.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Bu iş bankası takası ...

Buda vakıfın takası

5. Hay senin gibi şirketin de ben.... Endeks ucuyor bu mal mal bakıyor ancak... Koca gün işlem hacmi yerlerde.

***DGKLB*** DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

***DGKLB*** DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

Yönetime İlişkin Bilgiler
    Yönetim Kurulu Üyeleri
    Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
    DAVUT DOĞAN Erkek Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı / İş Kadını Yönetim Kurulu Başkanı Doğanlar Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Mobilya Ürünleri Meclis Başkanı 5.96 Bağımsız Üye Değil
    ŞADAN DOĞAN Erkek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş Adamı / İş Kadını Yönetim Kurulu Üyeliği Doğanlar Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı 5.96 Bağımsız Üye Değil
    MERT GÜVENEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Selah Makine Gemicilik ve Endüstri Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi, Er Şirketler Grubu İcra Kurulu Üyesi, Salcano Bisiklet İcra Kurulu Üyesi, Tunaş Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bağımsız Üye Değil
    HÜSEYİN DOĞAN TÜRKMEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Doğanlar Yatırım Holding A.Ş.'de Murahhaz Aza Bağımsız Üye Değil
    BEKİR ÖZKAN HAKAN YAVAŞAL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi N+1 Daruma Kurumsal Finansal Hizmetleri A.Ş. Yönetici Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi, DRM Altyapı Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Antaris Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Evet Bağımsız Üye Denetimden Sorumlu Komite
    HAYRETTİN KAPLAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi İttifak Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Türkkan Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Evet Bağımsız Üye Denetimden Sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743203

BIST

(28/02/2019 - 17:02:09)

7. Hadi Citi ve Deutche girişlerini bıyıklı diyelim . Ya yatırım fonları kaç gündür topluyorlar. Ben 2 liraya kadar satmıyorum. İstediğin kadar silkele patron.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 807/967 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •