-
*ertem: Hedef genç işsizlikteki oranı düşürmek ve eğitim ile sanayi arasındaki ilişkiyi daha üst düzeyde, derinlikli olarak kurmak
*ertem: Işsizlikte artık düşüş trendine girdik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ertem: Kredilerin takibe dönüş oranlarında 2,9'a indik, bu çok önemli, kgf kredilerinde yüzde 1 bile olmadık, binde 4-5'lerde dolaşıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ocak'ta yıllık %12,0
-
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ocak'ta aylık -%0,8
*tüik: Ihracat birim değer endeksi ocak'ta yıllık %7,2 (önceki %5,4)
-
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi ocak'ta yıllık %25,0 (önceki %27,2)
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi ocak'ta aylık %1,9 (önceki %1,5)
*tüik: Ithalat birim değer endeksi ocak'ta yıllık %10,8 (önceki %10,9)
-
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi üretimi ocak'ta aylık -%1,2
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi üretimi ocak'ta yıllık %12,3
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış madencilik ve taşocakçılığı üretimi ocak'ta aylık %5,2
-
*tüik: Sanayi sektöründe ciro %26, inşaat sektöründe ciro %50,3 arttı
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış madencilik ve taşocakçılığı üretimi ocak'ta yıllık %22,9
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı ocak'ta aylık %0,6
-
*tüik: Ihracat miktar endeksi ocak'ta yıllık %3,3 (önceki %3,0)
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı ocak'ta yıllık %3,7
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri