Sayfa 807/1120 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*ertem: Hedef genç işsizlikteki oranı düşürmek ve eğitim ile sanayi arasındaki ilişkiyi daha üst düzeyde, derinlikli olarak kurmak
    *ertem: Işsizlikte artık düşüş trendine girdik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*ertem: Kredilerin takibe dönüş oranlarında 2,9'a indik, bu çok önemli, kgf kredilerinde yüzde 1 bile olmadık, binde 4-5'lerde dolaşıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ocak'ta yıllık %12,0

*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ocak'ta aylık -%0,8
    *tüik: Ihracat birim değer endeksi ocak'ta yıllık %7,2 (önceki %5,4)

*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi ocak'ta yıllık %25,0 (önceki %27,2)
    *tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi ocak'ta aylık %1,9 (önceki %1,5)
    *tüik: Ithalat birim değer endeksi ocak'ta yıllık %10,8 (önceki %10,9)

*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi üretimi ocak'ta aylık -%1,2
    *tüik: Takvim etkisinden arındırılmış imalat sanayi üretimi ocak'ta yıllık %12,3
    *tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış madencilik ve taşocakçılığı üretimi ocak'ta aylık %5,2

*tüik: Sanayi sektöründe ciro %26, inşaat sektöründe ciro %50,3 arttı
    *tüik: Takvim etkisinden arındırılmış madencilik ve taşocakçılığı üretimi ocak'ta yıllık %22,9
    *tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı ocak'ta aylık %0,6

*tüik: Ihracat miktar endeksi ocak'ta yıllık %3,3 (önceki %3,0)
    *tüik: Takvim etkisinden arındırılmış elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı ocak'ta yıllık %3,7

Sayfa 807/1120 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •