Sayfa 807/1252 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Pazartesi günü bildirmiş olmama rağmen dün vadesiz USD hesabımdan TCMB vermiyor gerekçesiyle çekemediğim bir miktar USD'yi bugün akşama doğru çekebildim. Birçoğunun üzerinde bol miktarda arapça damgalar basılı.
    Tamim uçakla yanında getirdi sabah demek ki.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Müteahhitler yesin birbirini ete para vermesin, forumdaşlar değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Merhaba, iki temel sorum var. İlki ARI hesabı kullanıyorum birikimin bir kısmı için. 16.75'ten 18'e güncelledi. Benim 100 günlük sürede 30 küsür günüm daha var. Hesabı kapatıp tekrar açsam 18'den mi yoksa en alt kısım 15.85'den mi veriyor bir bilgisi olan var mıdır? İkinci olarak da banka hisseleri muazzam değer kaybetti mayısa göre. Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber daha bu kayıp ne kadar sürer, dibi gördük mü görmedik mi? Son olarak da merkez bankası faizi ne zaman arttırır? Düşük de olsa Eylül'ü de 24 Temmuz'daki gibi pas geçebilir mi?
    Kafamdaki sorular bunlar. Cevap verenler olursa sevinirim. Bu başlığı aylardır takip ediyorum, sonunda bir üyelik açmalıyım diye kanaat getirdim, herkese bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yerel yönetimlere verilen rüşvetleri nereye iteleyeceksin, inşaat maaliyetinin içine mi..?

rüşvet alıp vermediğim için işin o faslını bilemeyeceğim,
    bilgim dışı
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arkadaşlar faizler acilen düşürülmedilir. Ekonomi canlanması gerekiyor, bol inşaat yapılıp satılmalıdır. Faiz acilen yüzde 10lara düşürülmesi gerekiyor.
    Parayı taşa toprağa çimentoya yatır. Üretim yapma, tarım yapma...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    2 Yıllık tahvil yüzde 28 29 veriyor. Arkadaşlar mükemmel bi getiri değil mi yıllık yüzde 28 ?
    Hayır değil.. En az %40 vermeliler.. Oluru %50...

Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,105
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    ev fiatı = arsa fiatı+inşaat maliyeti+%50 kar marjı yapsınlar

faizin düşmesine gerek olmadan yinede alırız....

Arsayı sen al, parayı sen ver, +%15 maliyet marjı ile, yapacak yüzlerce müteahhit bulursun...

büyük iş ise, bulamazsan bana haber ver..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ben sadece basit bir maliyet analizi yaptım. O kadar.

Sen küfüre devam...
    Küfür değil realite bu : )

Sayfa 807/1252 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •