Sayfa 807/970 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7758 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Patron faktörünü eş geçiyorlar ama..patron olmasa bu senet marstaydı

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    imtiyazlı hisse olayının kalkması olmadan bizim borsamızda böyle değersizleşmeler sürür gider..

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bize balina lazım mavi balina ama daha bu sulara yaklaşmaz lar gibi benim beklentim bahara anca gelir bu balinalar...
    Mevduata geçen balinalar katil balinalar olarak geri dönünce görür o zaman, bir o yana bir bu yana parça pinçik ederler, hisseyi buralarda tutmaya hatta basmaya devam et sen tahtacı, 60 yapamıyorsan 55 yap o zaman.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Mevduata geçen balinalar katil balinalar olarak geri dönünce görür o zaman, bir o yana bir bu yana parça pinçik ederler, hisseyi buralarda tutmaya hatta basmaya devam et sen tahtacı, 60 yapamıyorsan 55 yap o zaman.
    dostum gecen sene fiyatlar buraya yakınmış ne byd nede limanını büyütme işi ortada yok hisse zararda ...1 sene geçmiş güzel haberler arka arkaya gelmiş bilançolar parlamaya başlamış degişen gene bişey yok... dede dede ölüm de var...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    dostum gecen sene fiyatlar buraya yakınmış ne byd nede limanını büyütme işi ortada yok hisse zararda ...1 sene geçmiş güzel haberler arka arkaya gelmiş bilançolar parlamaya başlamış degişen gene bişey yok... dede dede ölüm de var...
    Hiç sorma dostum, mangalda cız bız yaptı bizi bugün dede bey, endeks iyiyken de patinaj yapıyordu zaten, endeks bozulunca devre kesti rezil tahtacı, süründürmeye devam. Güzel haberleri kendi kötü emelleri için kullanıyorlar maalesef, bu hissenin en büyük derdi bu.

5. Dün panik satışlarıyla devre kesti 55'li fiyatlara düştü, bugün gaplı yukarı atmazsa toparlanması epey zaman alabilir, zaten günlerdir dar bir alanda hareket ediyordu.

6. Bagfs %6 primli, bunu satıp onu mu alıyorlar ne, tonla zararı olan şirket bagfs. Gencolar iki şirketi birleştirmeyi hiç düşünmüyorlar mı acaba, herkes artık öyle yapıyor, Kozal grubu da öyle yapacak.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bagfs %6 primli, bunu satıp onu mu alıyorlar ne, tonla zararı olan şirket bagfs. Gencolar iki şirketi birleştirmeyi hiç düşünmüyorlar mı acaba, herkes artık öyle yapıyor, Kozal grubu da öyle yapacak.

Bizim borsamız tamamiyle manüplatif bilinçli yatırımcı diye birşey yok,atı alan istediği gibi yol çiziyor..Bununda resmi bizim hissede

8.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Bizim borsamız tamamiyle manüplatif bilinçli yatırımcı diye birşey yok,atı alan istediği gibi yol çiziyor..Bununda resmi bizim hissede
    Aynen, bu yüzden de büyük beklentileri olan bir varlık canavarı şirketin hissesi böyle paçavra olabiliyor maalesef.
    Bu patron ve bu yatırımcı profiliyle bu kadar, 70-80'lerde almak için yarışanlar 55'den almıyor, bir şeyler değişecek ama ne zaman bakalım.

Sayfa 807/970 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •