Sayfa 808/1001 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Evet hazır mıyız arkadaşlar?
    "daima hazır !"

kastınız Turbo Diesel İnjection ise ben kendi istihdam verilerine bile bakmıyorum.(piyasadan bağımsız şirketlerde pozisyonlarım genelde)
    sadece aldığım şirketlere bakarım kaç kişi işden çıkarmış almış diye.(teknoloji değişitirmediğini farzederek)

not:hazırım depoyu fulledim
    Gece 12 den önce uyuyakalmazsam yola cıkarım
    Gece 12 den sonra uyuyakalmazsam sağ selamet varırım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Evet hazır mıyız arkadaşlar?
    Çerezlik tskb aldım ben hazırım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Zamanında bir arkadaşım fıkra veya reklam anlatmıştı nedense aklıma geldi.

Bastonu ile Rolls Royce bayisine giren yaşlı bir adam lüks bir modeli inceliyor.

Satıcı efendim bu çok özeldir sizin paranız yetmeyebilir, lütfen arabadan uzak durun, bu arabada en ufak çizik fiyatını yarıya düşürür diyor.

Satıcının bu sözüne içerleyen yaşlı adam da bastonun ucu ile arabayı boydan boya çiziyor, satıcıya dönüyor şimdi ne kadar ediyor diye soruyor.

Galiba American Express reklamı olabilir ama hatırlamıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. EBRD başkanı Türkiye'deki temaslarında faiz indirim politikasıyla ilgili "soru işaretleri"ni gündeme getirdi - Reuters

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) başkanı Cuma günü Reuters'e verdiği demeçte, Türk yetkililere düşük faiz oranlarıyla ekonomik büyümeyi sürdürmeye yönelik "sıra dışı" politikaları hakkında bazı endişeleri dile getirdi.

EBRD Başkanı Odile Renaud-Basso, Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcioğlu ile yaptığı ve "açık ve şeffaf" olarak nitelediği görüşmelerinin ardından "(Politikanın) yüksek düzeyde enflasyon yarattığı ve bunun mutlaka uzun vadeli yatırım için en iyi ortam olmadığı konusunda bazı soru işaretlerini dile getirdim" dedi.

5. Bayılıyorum Pala'nın bu yurtdışını önemsiyormuş gibi yaptığı 1-2 dakikaya..

Basıyormuş gibi yapıyor, sonra sür yukarı..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. *tarım dışı istihdam verisi sonucu*

*açıklanan 263k*
    *beklenti 250k*

Önceki: 315K*

veri sonrası ABD DOW borsası ..

7. ABD faiz vadelileri Fed'in Kasım'da 75 baz puan faiz artırımına %92 ihtimal veriyor, (Eylül'deki istihdam raporundan sonra %85.5 idi)

8. Bence bugün SASA ve HEKTS'da traderların short denemesi var hacim APS'ye göre yüksek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 808/1001 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •