Sayfa 809/928 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cokfakir Yazıyı Oku
    Devlet ile yapılacağı söylendi
    Varlik fonu mali anlamda isletimi eti maden konusuluyor...gubretasa birsey fazla kalmaz...bu maden ruhsatlari 10 yil once 3-5 bin tl ye aliniyordu...biraz karisik bir durum var birkac akbaba var...en buyugu varlik fonu gorunuyor...burada kuru bir ruhsat var para yok fabrika kuracak...fabrika kuracak isletecek kurumlar mali goturur..

2. Kozaa gibi dusunmeyin...kozaa kendi yagi ile kavruluyor kar tek...bunda akbaba cok olacak birde zenginlesmesi istenen dersaneci var sonra bilanco gelince kar niye dusuk demeyin...tabiki gubre isi gibi olmaz ama tek degil...

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Varlik fonu mali anlamda isletimi eti maden konusuluyor...gubretasa birsey fazla kalmaz...bu maden ruhsatlari 10 yil once 3-5 bin tl ye aliniyordu...biraz karisik bir durum var birkac akbaba var...en buyugu varlik fonu gorunuyor...burada kuru bir ruhsat var para yok fabrika kuracak...fabrika kuracak isletecek kurumlar mali goturur..
    rödovans yapabilirler belki

4.  Alıntı Originally Posted by cokfakir Yazıyı Oku
    rödovans yapabilirler belki
    onceki %2 idi...kozaa ile yapilan...

5. babaların biri çıktı tahtadan diğer ikisi al gülüm ver gülümle mal yediriyo. YTD kesinlikle

6. bu forumu okuyan ky için yazıyorum bu kağıt şuana %99 risk içermektedir ve aşağı yönlü hareket çok daha olasıdır. lütfen alım yaparken buna göre karar verin. Yazdıklarımı araştırmadan alım veya satım yapmayın. Bu tamamen benim kişisel görüşümdür. YTD

7. bir insan ky düşündüğünü farz edelim bir kere yazar kenara cekilir bazıları aralıksız kağıdı kötülüyor ne maksatla yapıyorlar bunu sizce iyi niyetlemi hiç sanmam şunu anladım bu forumda milletin elinden almaya calışanlar devamlı olarak aralıksız yalan yanlış belgeler paylaşıyorlar kozanın davasını davasını yürütüyorlar ya fetöcü bunlar yada milletin elinden almaya çalışanlar

8. yok artık çok kötü niyetlisin osman1 inan kağıt iki tavan yapıp çözüldü diye başka yerden zararda olupta burdan zararımı çıkarım diye kağıda alım yapmak isteyen çok ky var onlar için sadece kendi görüşümü yazdım. ben 66 dan alıp 66,50 verdim kağıtla ilgili ne malım var ne korkum. Ama burayı hiç bilgisi olmayan insanlarda okuyabiliyor.

Sayfa 809/928 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •