Sayfa 809/1000 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Günde % 1 zaten oynayan para biriminden bahsediyoruz, 7 gaymeden değil 7.07 den alıverir ahali dolar gaymeyi, aynı KDV gibi BSMV'si fiyata dahil deriz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Günde % 1 zaten oynayan para biriminden bahsediyoruz, 7 gaymeden değil 7.07 den alıverir ahali dolar gaymeyi, aynı KDV gibi BSMV'si fiyata dahil deriz.
    Sorun şu, İnsanlar yurtdışında 1000 euro eden arabalardan, arsa değerini çıkarsan 250 bin etmeyecek evler gibi sadece iç piyasada anlam ifade eden varlıklardan para kazanmaya çalışıyor. Böyle ekonomi mi düzelir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Daha uçmuyorlar galiba, 4 Haziran olması lâzım?
    evet 4 haziranda acilacak. 15gunluk yasak da 3 haziranda bitiyor galiba. yasak bir daha uzamayacak veya belli kurallarla gevseyecek. buyuksehirlerden yük alir bu olay baya giden olur.
    istanbul haric sanki kontrol tam anlamiyla saglandi gibi geliyor bana.

4. herkeze iyi bayramlar
    dövize dış mihraklar müdahale ettiklerini idda ederken içerdekine 5 kat vergiyi kilitlemeleri çok manidar oldu
    ithalatta yüzlerce ürüne gelen ek vergiler yerli üretim teşviki yalanıyla süslendi
    yılın ikinci yarısında bakalım hangi süprizler gelecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    evet 4 haziranda acilacak. 15gunluk yasak da 3 haziranda bitiyor galiba. yasak bir daha uzamayacak veya belli kurallarla gevseyecek. buyuksehirlerden yük alir bu olay baya giden olur.
    simdi haberturkte söyledi büyükşehirler haziran ortası haziran sonuna sarkabilir diye.
    sahsi arac isi icin daha var gibi.
    neyse kafa karistirici bir konu hiçbirşey anlamadim.

7. Dövizde alıma 5 kat vergi getirmeleri döviz satışını düşürür. dövizde al sat yapan çoktu ama şimdi vergi ve banka makasını dikkate aldığında döviz yatırımcısı artık uzun vadeci olacaktır. al sat işine girmeyecektir. Döviz alanda ekranı kapatıp arkasına yaslanacaktır. Asıl teklike döviz hesabı olanların kıllanıp nakde geçmeleri eğer böyle bir dalga yaşanorsa MB nın vah haline derim.

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    15 günlük yasak 1 Haziranda bitecek
    bakanlar kurulu toplantısını P.tesi günleri yapıp kısıt kararını açıklıyorlar..

Sayfa 809/1000 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •