Sayfa 809/905 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. https://www.egedesonsoz.com/manisaya...lesi-kuruluyor

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. https://www.egedesonsoz.com/manisaya...lesi-kuruluyor

Aslında bir tane daha Vestel geliyor Manisa'ya. Yaklaşık 20 bin kişinin çalışacağı alandan bahsediyoruz. Burada onunla birlikte yan sanayiler gelmeye başlıyor. Yeni OSB bölgelerine yönlendiriyorum gelen sanayicileri. Soma, Kırkağaç gelişsin diye.

Bununla ilgili bir lojistik merkezi kurmaya çalışıyoruz. Alsancak Limanı da artık limitlerini doldurdu. Biz Soma üzerinden Aliağa ve Çandarlı limanlarına inmeyi düşünüyoruz. TCDD'den bir tane rayla birlikte yeni lojistik merkezine şehri yaymamız gerekiyor bizim”

3. ne yazık ki piyasa miyoptur arkadaşlar...uzağı göremiyor...sadece yakını görebiliyor...ben buna yumurta kapıya dayanınca teorisi diyorum....byd tahminen 2025 yılının ortalarına kadar konuşulmayacak...o vakte kadar egegübre iskele büyütme, vinçlerin gelmesi ve bilançosu ile konuşulacak...bilançolar ile bile bu hissenin 80-100 tl ler aralığında olması lazım..artacak kapasite karlılığı çok olumlu etkileyecek...

miyop olanlar ister istemez vakti geldiğinde trenin ancak son vagonlarında yer bulabilecek...biz ilk vagonlarda çayımızı yudumluyoruz..belki de yavaş bir çıkışımız olabilir ama bence sabır etmek gerekiyor...kazanalım az da olsa sorun olmaz..nasıl olsa vakti geldiğinde çok kazanmasını da bileceğiz...benim kişisel düşüncelerim bunlardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. zaten fiyattan belli daha aceleleri yok gibi ... kurumsal yatırımcı gelmesi lazım buralara...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    zaten fiyattan belli daha aceleleri yok gibi ... kurumsal yatırımcı gelmesi lazım buralara...
    arkadaşlar büyük ve kurumsal yatırımcının gelmesi için de bilançosunun ve hikayesinin daha görünür olması lazım...2024 yılı son çeyrek de ikinci ve üçüncü çeyrekler gibi gelirse bilanço ayağı tamamlanır...geriye de diğer hikayeler gelir...bilançodan sonra iskele uzatma ve vinçlerin gelmesi hikayesi ardından da artık byd ile ilgili gelişmeler hikayeleşecek...

bir çok firma manisaya geliyor...bunlar limanların kapasitelerinin dolmasını sağlayabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. 60 yamacına geldik yine, varsa al-satçı yazsın versin de önümüze bakalım artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Kaishan Group, Menemen'e 1 milyar dolarlık fabrika kuruyor

Menemen, Çin merkezli Kaishan Group’un 1 milyar dolarlık Türkiye’deki ilk dev yatırımına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Menemen Serbest Bölgesi’nde kurulacak fabrika, jeotermal enerji santralleri ve ağır sanayi kuruluşları için kompresör üretecek. Başkan Aydın Pehlivan, “Menemen, Türkiye’nin geleceği için önemli bir üretim ve ticaret merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.” dedi.

https://www.izmirtime35.com/kaishan-...ka-kuruyor/amp

8. Menemen, Eggub limanını sınırında İzmir ilçesi
    Bölge şenleniyor yavaş yavaş

Sayfa 809/905 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •