Sayfa 81/928 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 641 - 648 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by bahtsız bedevi Yazıyı Oku
    cuma günü 3,89 dan alış girdim 3-4 saat alamadım.aniden 3,96 ya kadar yükselip biraz geri geldi.
    velhasıl 3,93 e yükselttim emrimi ve aldım.
    Peki ben neden gübre aldım?
    Perşembe takipteyim,düşen endekste bile artıda ve yukarı yukarı ivmelenmeye istekli.3,87 den alamamıştım o gün,alış yazdım gelmedi.
    Velhasıl dibine yakın bir hisse ve beklenti oluşturulmaya çalışılıyor.İşlem hacmi de yükseldi bugün nihayet..Yükselen kanala girmiş gözüküyor.Bakalım hayırlısı.
    herşey tarım kredi genel müdürünün tutumuna bağlı....eğer şirketin borsada işlem gördüğünü fiyatın düşük kaldığını görür üzerine giderse hisseye ilgi artar...bunun için hisse geri alımı veya yatırımlarla ilgili hamleler yaparsalar işin rengi değişir....tarım ülkesiyiz hala ama tarım % 2,8 büyüdü...bu doğal olarak herkese yansıyor vatandaşa da biz yatırımcılarada...pahalılık var...takmışlar kafayı gübreye...bunca sene bekliyoruz 1 yıl daha beklerim...1 yıl maliyetine versinler gübreyi bakalım sorunlar çözülecek mi....mümkün değil asıl sorun gübre fiyatı değil çünkü...

2. hergün bu performansı gösterse 20 gün daha kağıtta olmak lazım ki zarar çıksın ( enflasyon veya kur etkisi olmadan). bugün %3 ten kapatsa bile yarın -%5 kapatır bu meret...

3.  Alıntı Originally Posted by zortlang Yazıyı Oku
    hergün bu performansı gösterse 20 gün daha kağıtta olmak lazım ki zarar çıksın ( enflasyon veya kur etkisi olmadan). bugün %3 ten kapatsa bile yarın -%5 kapatır bu meret...
    ky bekler inanmaz yükselişe..algı o kadar negatif ki ben bile yıllardır hissedeyim acaba diyorum...hisse çıkar çaktırmadan sonra ky der keşke 3,5-4 tl arası alsaydık hisse alalım almayalım derken 5 tl ye çıktı bu saatten sonrada alınmaz der biraz daha çıkar sonra haberler gelmeye başlar bu sefer hisseye inanmaya başlar ky ....ky toplamaya başlar by satmaya...bu gidebileceği yere kadar gider...en son güzel bir haberle malı yıkarlar...senaryo bu oluyor genelde hisselerde...

4. Ne oldu satacak malları mı bitti ecnebilerin?

5. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. hacim 33 milyon.bu iyi.
    bugün yukarı ivme bekliyorum.

7. gübre

sn lazoli detaylar için teşekkürler.
    Yabancı ve emeklilik fonları bu hisseyi tam olarak terk etmediğine göre bir ışık var demektir.Hatta ucuz hisse arayışında sattıklarını ufaktan yerine koyma gayretleri muhtemel olabilir.Yani beklentisi olan bir hisse ve sektör.
    Üre fiyatları yukarı gitme eğiliminde.
    Hisse çok yukarılardan başlamış olduğu dip arayışında 3,50 lerden dönmüş.Ederinin çok altında işlem görüyor.
    Yılbaşında devreye girecek olan nitratlı gübre üretim ve satışındaki uygulamada erteleme beklentisi var.
    Hükümetin tarım sektörüne yapması muhtemel teşvik ve destek haberleri beklenebilir.(her ürünü ithal eder olduk)Zira hükümet dövizin yurt dışına gitmesini engelleyecek çalışmalar yapacaksa ithalatın önünü kesmek zorunda,tarım sektörü bu anlamda çok stratejik)
    Bilanço beklentisi (bilanço beklentileriniz varsa alabilirmiyiz arkadaşlar)
    vs..
    görüntü şimdilik pozitif,endekste dönüşolursa bilemem..
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.......
    Son düzenleme : bahtsız bedevi; 19-12-2017 saat: 09:41. Sebep: düzeltme

8. Bence bu hisseden bi mok olmaz çakmak için yükseltiyorlar,benim görüşüm,tavsiye değildir.

Sayfa 81/928 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •