Sayfa 81/142 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

Yalnız ortak sana üzücü bi analiz söyleyeceğim.
    Agesa ile ilgili.
    Agesanın emeklilik işinden zarar yazmasını heç sevmedim. Finansal geliri çok yüksek gelmiş, emeklilik işinin piri the bank of ANHYT namı değerli Sessiz Kral bence.
    Agesanın o tarafı artıya çevirmesini ümit ederim.

Finansal 59
    Emeklilik 57
    Hayat kar70 küsür filandı çeyreklik. Gayet fix bir dağılım the bank of ANHYT taki. Acayip memnunum....

Önce hangisi bilmiyorum ama biri çeyreklik 100 milyon kar getirsin, diğerleri çorap söküğü gibi getirir ve taban 1.2 milyar kar cepte olur.

Yarın alakasız korelasyonumuz alarko holdingi geçmeyi bekliyorum.
    Temennim ebedi ve ezeli geçmesi ama alarko holdingte gitsin. Değerli arkadaşlarımız var.

Mesela 30 tl olsa satae mıyım? Asla!!! 40 a gider 50 ye de gider sonra derim. Çünkü para kazanmasının doğası bu, hep ileri gitmek çünkü aktif büyüklük büyüyor.
    ama aldığım temettülerle tek bir hayalim var. Petkimden intikamımı almak. Bana yamuk yaptın petitom. Seni deftere yazdım. Alacağımı birgün mutlaka alırım.

6. Ortak aylık prim niye yüksek geliyor Agesa da..emeklilik işinden kar etmesi beklenemez mi ? Zarar yazmaya devam eder mi acep ortak
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Yalnız ortak sana üzücü bi analiz söyleyeceğim.
    Agesa ile ilgili.
    Agesanın emeklilik işinden zarar yazmasını heç sevmedim. Finansal geliri çok yüksek gelmiş, emeklilik işinin piri the bank of ANHYT namı değerli Sessiz Kral bence.
    Agesanın o tarafı artıya çevirmesini ümit ederim.
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak aylık prim niye yüksek geliyor Agesa da..emeklilik işinden kar etmesi beklenemez mi ? Zarar yazmaya devam eder mi acep ortak

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet primleri gayet iyi, hatta anhytı geçti bile ama neden zarar ediyor bilmiyorum 27 milyon çeyreklik zarar vardı. Aktif büyüklüğü de az buz değil yani 38 milyar.

Teorikte varandaş 11.6 ile 11 arasında oynuyor. Oyna kardeş meydan boş sana. Çıldır dur, lot yok, süründürmeyecektin bir sene!!!

Sayfa 81/142 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •