Sayfa 81/809 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 641 - 648 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Teknik analiz uzmanı olduğum kesinlikle söylenemez..ama sadece his olarak ifade etmek gerekirse; 38 gün içinde 8-8,05 aralığını görebiliriz gibi geliyor bana...
    niye 38 gün..?
    küsuratlı yazınca havalı gözüküyor
    Bunu bilimsel bir hedef gibi değil.. Daha çok bir temenni olarak düşününüz

2. ..........

3. Artık teknik anlamda olgunlaştığına göre ikili dipten sonra yeni bir yükseliş trendi başlangıcı olmasını diliyorum. Olmazsa canımız sağolsun formasyonunda devam ederiz.

Bu arada okta belirttiğim GAP kapanacaktır genel bir olumsuz haber sonrası 6,70'lere çekilmesi de mümkün. Çekilmemesi de mümkün (Yatırım tavsiyesi değildir. Ben bu işten pek anlamam.)

Kordsa.jpg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    şirket alımları temettü hayal izlenimi oluşturdu bende........ilerisi için çok iyi bir gelişme olsa sa azda olsa umarım temettü verir.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    şirket alımları temettü hayal izlenimi oluşturdu bende........ilerisi için çok iyi bir gelişme olsa sa azda olsa umarım temettü verir.
    Öyle gibi görünüyor. Odemeyi nasil yapacaklarininda onemi var. Fakat bu satınalma böyle bir döviz artışı piyasasinda cok önemli olsa gerek ki bu parayı vermeye gözlerine kestirmisler. Bazen beklemekten çok daha fazlası olabiliyor. Ama insanimiz maalesef sabırsız 2,5 senede 3 kat artmis sonrasında %40 düşmüş bir hisse. Sosyalmedyada bu habere Başka hisse olsaydı ucardi kaçardi gibi yazıyorlar. Herkes haberé odaklanmış alsat derdinde. Yatirima değil. Yok üniversite bağış vs yazmışlar. Kords Web sitesinde videolarda var neden bağış yapıldığı, tabiki eğitim icin. Sirket egitimine para harciyor, herkes okumadan en islek caddede dukkani acayim köşeyi döneyim derdine düşmüş.
    Çocuğumuzun eksik kalan derslerini yada alamadıkları konulara kursa gondermedigimizi düşünün sonuç alabilirmiyiz. Bugün cocugun eğitimine 5 lira para harcamaya kacinirsaniz, çocuk büyüyünce size 1000 lira yük olucaktır.

Ciro artması demek bu satinalım, tek problem bu ciroyu kâr a dönüştürmeye bakıyor. Yıllık satışları çok yüksek görünüyor, çoğu şirketten güzel olsada, kar marjları maalesef şimdilik az. 3 kere temettü aldım. Varsın vermesin bu satın alma şimdilik iyi Moral oldu. Sonuçlarını bilmesemde beklesemde. Yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Öyle gibi görünüyor. Odemeyi nasil yapacaklarininda onemi var. Fakat bu satınalma böyle bir döviz artışı piyasasinda cok önemli olsa gerek ki bu parayı vermeye gözlerine kestirmisler. Bazen beklemekten çok daha fazlası olabiliyor. Ama insanimiz maalesef sabırsız 2,5 senede 3 kat artmis sonrasında %40 düşmüş bir hisse. Sosyalmedyada bu habere Başka hisse olsaydı ucardi kaçardi gibi yazıyorlar. Herkes haberé odaklanmış alsat derdinde. Yatirima değil. Yok üniversite bağış vs yazmışlar. Kords Web sitesinde videolarda var neden bağış yapıldığı, tabiki eğitim icin. Sirket egitimine para harciyor, herkes okumadan en islek caddede dukkani acayim köşeyi döneyim derdine düşmüş.
    Çocuğumuzun eksik kalan derslerini yada alamadıkları konulara kursa gondermedigimizi düşünün sonuç alabilirmiyiz. Bugün cocugun eğitimine 5 lira para harcamaya kacinirsaniz, çocuk büyüyünce size 1000 lira yük olucaktır.

Ciro artması demek bu satinalım, tek problem bu ciroyu kâr a dönüştürmeye bakıyor. Yıllık satışları çok yüksek görünüyor, çoğu şirketten güzel olsada, kar marjları maalesef şimdilik az. 3 kere temettü aldım. Varsın vermesin bu satın alma şimdilik iyi Moral oldu. Sonuçlarını bilmesemde beklesemde. Yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar.
    dostum, uv olarak bu kağıdı tek geçerim...inanılmaz bir stratejik mal üretiyor...ama temettüde yatırımcı çeken bir durum.azda olsa verse iyi olur...temettü gelenek haline gelirse yatırımcıda bunu mutlaka değerlendirir..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    dostum, uv olarak bu kağıdı tek geçerim...inanılmaz bir stratejik mal üretiyor...ama temettüde yatırımcı çeken bir durum.azda olsa verse iyi olur...temettü gelenek haline gelirse yatırımcıda bunu mutlaka değerlendirir..
    Dostum human, İşte burada ödemeler dengesini mutlak düşünmüşlerdir. Şirket bir dönem çok kötüye gitmiş. Temettu vermediği dönem o zamanlardir. Ödenmiş sermayesi, ciroya ve net kara göre oldukca düşük kalmış. Halka arz oranı güzel. Defter değerine yakın rakamlarda. Elektrikli otomotiv de kompozit derken, sınıf atladı bile bu satınalma ile. Cunku dunku sirketi almadi 50 yillik oturmus pazari belli olan bir sirket satinaldi. Bu tip yatırımlar heleki bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için yabancıyı daha iştahlı yapar, isim ve reklam çabası. Bir taşla birçok kuş vurmaktir. Yabancı ilerisini değerlendirir. Temettüyu ileride büyüme beklentisine girerse eğer, şimdiden değerlendirir. Bir inek hamile kalmadan daha ucuzdur, hatta yavruyken sütte vermez daha da ucuzdur. Mantık bu bende bilmem katılırmisin? Hisse dusermi cikarmi bilemem. Para teknigi bozarmi onuda bilemem. 4 kusurlu maliyetlerle bekliyorum. Kendini benim yerime koy ve oyle dusun ne yaparsin. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 81/809 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •