Sayfa 81/372 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Size borsada da bu hissede de başarılar dilerim...

Sizinle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok...

Ben fikrimi beyan ettim... Sizde ettiniz...

Herkes istediğini okusun, akıl süzgecinden geçirsin, kendi kararını versin...
    tamam, polemiğe girmek istemiyorsan cevap yazmana yok, bol şans

2. Biraz adaletli düşünebilseler ..madem bu kadar talep var ilk olarak fazlasini talep eden herkese mesela 200 er lot ver kalanini da oransal olarak dağit ..Boylelikle az parasi olani kayır..Adam 200 lot istemiş 10 lot vermisler .. Ama nerde bunu dusunebilecek kafa yapısi ..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    Biraz adaletli düşünebilseler ..madem bu kadar talep var ilk olarak fazlasini talep eden herkese mesela 200 er lot ver kalanini da oransal olarak dağit ..Boylelikle az parasi olani kayır..Adam 200 lot istemiş 10 lot vermisler .. Ama nerde bunu dusunebilecek kafa yapısi ..

kapitalist düzende borsada hisse alıp satıyorsun, beklediğin şeye bak :D

4.  Alıntı Originally Posted by victory90 Yazıyı Oku
    Kimse hayal kurmasın 1 yada 2 tavanı var alım fırsatı bile vermez endeksi falan takmaz bu hisse rüyadan uyanın
     Alıntı Originally Posted by HOHOL Yazıyı Oku
    Tlimanda yabancıya hısse satılmadı. Burda ise 100%85 i yabancıya satıldı.yabancı yuzde elli karı göremeden bı hısseden cıkmıyor.bana göre ıkı tvanı var en az..ytd
    İnşallah hadi bakalım, açıkçası bende en az 5 tavan isterim istemeye nasılsa para almıyorlar... nihayetinde yüksek miktarda hisse talep etmeme rağmen az geldi benimde işime gelir. Perşembe cuma rengi belli olur.

5.  Alıntı Originally Posted by kgns Yazıyı Oku
    kapitalist düzende borsada hisse alıp satıyorsun, beklediğin şeye bak :D
    Biz adaletli duşunelim de adaletsizlikleri gorebilelim hiç olmazsa ..

6.  Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    Biz adaletli duşunelim de adaletsizlikleri gorebilelim hiç olmazsa ..

ben bu dünyada adalet görmeyeli 30 yılı geçti. hala umudu tükenmemişleri görmek garip : )

7.  Alıntı Originally Posted by kgns Yazıyı Oku
    ben bu dünyada adalet görmeyeli 30 yılı geçti. hala umudu tükenmemişleri görmek garip : )
    Adalet beklentim benimde kalmadi ama adaletli dusunebilme yetimi kaybetmedim ..gerci bu insani mutsuz ediyor ama hic olmazsa bir değer olarak muhafaza etmek gerekir ..Buralara gelene kadar neler var o da ayri mesele ..

8. Merak etmeyin işlemler başladıktan sonra isteyene istediği kadar satarlar...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 81/372 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •