bu yatırım şirketlerinin adını da hepyanlış yazıyorum yaaaaaaaay.t.d.
bu yatırım şirketlerinin adını da hepyanlış yazıyorum yaaaaaaaay.t.d.
sattım kurtuldum
Kesin bayram sekerini bayramda Alcam Kent den
Az kaldi cok daraldi
Bu ky yi dokmeden bu kagit gitmez.... borsa 70.000 den 100.000 e hemen hemen tum kagitlar %50 primli kent gecen yila gore 10 kat kar ile en fazla %14 yapabilmis sığ bi kagit saglam psikoloji istiyor belki bu yil hic gitmeyede bilir.
TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....
Ben p.tesi sali ve persembe pek bi aksiyon beklemiyorum ama siz arkadaslarimin ongoruleri de onemli.
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....
Bir kac teori kendimce. Malda cok ky doldu onu bosaltacak gidecek - bu bilanco ramazan bayrami dolayisiyla iyiydi- bi sonraki bilanco kotu gelirse daha bi salacak - Bayram. Ve butun beklentiler sonlandigina gore uzun bi zaman yatay en azindan bi sonraki bayrama kadar. Aklimda deli sorular. Zannedersem ben dahi tutunamayacagim.
Kemal sunal in bir filminde kayinbabasi kizi icin bagiriyor ya'''''dayan gulo dayan,yettim gizim dayan ha'''''bizim artik sabrimiz kalmadi.uskudar da gecilmis olsa gerek ki kimsede ses yok..... Y.t.d.
Yer İmleri