hatta iyi niyet gostergesi olarak yarin 3.10 seviyesine 5000 lot alis gonderiyorum 😊 invest az'de ki kardes mesajimi almistir ???
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
hatta iyi niyet gostergesi olarak yarin 3.10 seviyesine 5000 lot alis gonderiyorum 😊 invest az'de ki kardes mesajimi almistir ???
Anlamadığım için soruyorum hayek. Bu dediğin kişiler hissenin bu hareketsiz halinden kazançları nedir veya hedefleri ne olabilir
onlar hareketi seviyor canim. 3 lu seviyelerin baslarindan toplayip, 3 lu seviyelerin sonlarindan ky'ye indirip, sonra hizla 3'lu seviyelerin basina getirip tkrr toplamak. ve boyle git gel, gel git hikayeleri.
bu donem bitmistir, ok yaydan cikmistir. sabredip gorelim.
Hayek in oku,hani kan şekeri olcerken parmaga kan çıksın diye batırılan iğnenin boyunda herhalde....😛Ok yaydan çıkmış...hani biz göremiyoruz...😮Bari Ok çıkıyor,az sonra çıkıyor,pek yakında çıkıyor dede,milleti ok aratma ya huuuuu.😕
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Allah razı olsun kardeşim.Allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah.ben de bu şans varken biraz zor gülerim yaa. Geçen günlerde 6 ,06'dan aldığım msgyo yu 2500 adet hemde,6,57 yi görüp,hızla gerilemeye başlayınca.panikle 6.35 den verdim...2 saat sonra tavan,ertesi gün yine tavan Sayilir...4 bin lira zarar.....sonra mi?????? Bir baktım eplas ta beklenen haber düşmüş,tavandan ona alış yazdım...benden başka hisseye falan olmamış,tek başıma tavan yaptım.ertesi gün taban,,6bin insan zarar..,,ben de maceralar bitmez...ama hep kötü maceralar....😏😵😕
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Son düzenleme : batık; 03-10-2017 saat: 18:56. Sebep: 'ım
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Son durum nedir. Hedefimiz neresi
pabuc pahali oldugundan mecburen yukari aldilar. bir iki yeni araci kurumu ile bugun islem yaptilar.
ama ok yaydan cikti, ya bu kardesler beklentiyi karsilayacak ya da baskasi farketmez
gerci sn. batik ok konusuna yeni bir yorum getirmisti ama olsun😊
Yer İmleri