Aracı kurum ödünç mal istiyor, vermedim. Bu bence bir şeylerin habercisi. Yanlış mi düşünüyorum?
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum ödünç mal istiyor, vermedim. Bu bence bir şeylerin habercisi. Yanlış mi düşünüyorum?
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen vermesen de eger şirket artmasını ıstemıyor ıse, o kıraya verır ıstemıyorlar artmasını goruntu o degıl mı ıstemıyorlar yatırımcı sevmıyor sırket mıllet ev alsın eve yatırsın ıstıyor satamıyorum dıyor yıllardır becerıksızce satamıyorlar e madem oyle hısse de benım olsun hıc artmasın, akmasın kokmasın tavsan .. gıbı oturalım cannesda yemek yerız olmadı dıyorlar bılıyorlar kı alıcılar burada nurol bank gozetımınde olan bır hısseyı sırkete ragmen yenemez bu nedenle hıssenın takaslarına bakmak lazım bırılerı yıne mılyon mılyon lot alıyor ıse kı hep bunu yapan sırkettı bence o zaman yukarı duzeltmeler ıle yavas bır yeni fıyatlama olusabılır yoksa hayal kurmam kac kere verdı kafamıza artık akıllıyım magaramda oturuyorum ayu gıbı her aksam takaslara bakmak lazım bır d ehaber ızlemek lazım yok ıse yok hep aynısı oldu aynı seylerden farklı sonuclar beklemek aptallık bence bu hacımle nereye gıtcek bu gun gıtmez de gıtmez cunku bence bırılerı mal almıyor ıse toplu toplu o zaman dokmeden gıtmez herkese bol sans YtD
Hacim göreceli artıyor. 2016 nisandan bu yana
Akyatırım 352
Çiti 264
Deniz 150
Garanti 252
Şeker 99
Yatırım ortaklıkları 200 büyüklerden olanlar artıda
Bizim 82
Finans 145
Gedik 119
İnvest 230
İşyatırım 1078
Ziraat 227
Nurol 436 büyüklerden eksideler. Mal toplama konusunda doğrusu endişelerim var. Zaten toplumken böyle büyük mal dağıtımları neden ki?
Yine yatırım finans 100000 mal almış. İki güne kalmaz kusar kesin yine.
Pasta varmı?
4.75 getir sonra çek...
Artık ky biraz daha akıllı...
Bir bakalım 4. 75 üzerinde ne yapacaksın. Niyetin ne... Görelim.. Milleti üzmeyin
Yer İmleri