Bu arada Piyasa Yapıcı Bizim Menkul yukarından satıp aşağıdan alıyor ya aradaki fark bilançoya artı olarak yansıyor mudur?![]()
Bu arada Piyasa Yapıcı Bizim Menkul yukarından satıp aşağıdan alıyor ya aradaki fark bilançoya artı olarak yansıyor mudur?![]()
Gökhan 1280 ben ky yim gömlekçi degil... birde tabirim bu tür aşırı oynayan ve sürekli satış baskısı altında olan hisseler için kullanılan genel bir terimdir... Hissenin çıkmasını tabiki istiyorum kimseye sattırmayada çalışmıyorum fakat sinir bozucu hareketlerine karşı psikolojik tepkimi veriyorum selamlar
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada sayın yavtav a şirket ile ilgili verdiği bilgiler vede gösterdiği sabır ve motivasyondan ötürü tebriklerimi sunarım umarım bu bilgiler ışığında kagıt hedeflere giderde insanlar biraz moral kazanır
Pardon yavtan olacaktı
Sabır etmek gerek sermaye 66 milyon 25 milyon var geçmiş yıllar zararı çıkınca kalan 1 e 1 veya 1 e 2 sermaye artırımı durumu var ocağa kadar sabreden b yi görür aksilik olmazsa eğer bizim halka açıklığı daha da arttırır sa o zaman a bile olabilir sermaye artırımı da cabası ytd
Son düzenleme : yav_tan; 24-08-2017 saat: 20:40.
Eyvallah
birileri habire sihirli rakamlar döşüyor 3,1,3,1,31 gıdıyorne dıyor acaba
Spek kullandığı aracı kurumlardan sürekli doldur boşalt yapıyor. Araya küçük yatırımcı girerse tokatlıyor.
Yer İmleri