Sayfa 81/1002 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Erciş Adliyesi nde yaşanan skandallar zinciri polisin 20 Nisan 2019 tarihinde yaptığı operasyonla ortaya çıktı.

Operasyonda Erciş Adliyesinde İdari İşler Müdürü olan Metin Zeytun adli emanet bürosunda tutulan 16 kilo uyuşturucuyu çıkarıp, satmaya götürürken yakalandı.

Operasyonun ardından soruşturma genişletilirken Zeytun un adliyenin adli emanet bürosuna teslim edilen malzemeleri yıllardır gizlice sattığı belirlendi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...aniyor-1871053

2. Seneye euro/ dolar paritesini 1,12-1,13 lerde görürüz. AMB daha yavaş hareket edecek gibi gözüküyor

Şerro kıpır kıpır.

Kıpırdanır gibi oluyor, anında odunu yiyor kafasına.
    Şaap şaapacak mı bakalım.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şerro kıpır kıpır.

Kıpırdanır gibi oluyor, anında odunu yiyor kafasına.
    Şaap şaapacak mı bakalım.
    Düşünsenize 8.3 den mallandın adam faiz indirdi şerro 8.8 oldu poz kapadın veya 8.7 den shortladın faiz inmedi şerro hoop geri çekildi ...

Bu tarz bilgiler bizim gibi sistem dışındakilere akmaz ama sağlam bağlantıları olana .................!!!!!!!!!!???

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Düşünsenize 8.3 den mallandın adam faiz indirdi şerro 8.8 oldu poz kapadın veya 8.7 den shortladın faiz inmedi şerro hoop geri çekildi ...

Bu tarz bilgiler bizim gibi sistem dışındakilere akmaz ama sağlam bağlantıları olana .................!!!!!!!!!!???
    Benim son 2 senedir anlatmaya çalıştığım mevzu. Eğer bilgi açık değilse, şeffaflık yoksa, şartlar eşit değilse buna rağmen para kazanmak istiyorsanız ; bilginin kaynağına ulaşmak zorundasınız. O kaynaktan hoşlanmasanız da menfaatleriniz icabı mış gibi yaparak oralara takılmak zorundasınız. Örneğin ; Şu anda bu kaynaklara giren çıkanlara bakınca hepsinin gönülden inandıkları için oralarda olmadıklarını görebiliriz. Çok yakınlarımdan bu durumu izliyorum. Ben de yakınlarımın yatırım davranışlarını izleyerek ucundan- kenarından takılmaya çalışıyorum. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
    Merkez bakalım ne yapacak saat 14'de,yani Akit gazetecisi.Galiba oda çok sıkışmış olmalıki tüğmenin mutlaka yollarını araıyordur,öyle gzate köşelerinde bol keseden atmaya benzemez bu işler,elde,avuçta yok neden geçersin merkezin başına,orası olmuş dipsiz kuyu,üstten koysan altı delik hortumluyorlar...Yapacağı tek şey far faizi %20 yapsın peşinden vınnn,kurtuluşu bu,iktisatçı olmuşlar hala işi çözememişler,size böylemi ders verildi okulda,bu çürümüş olmayan tezlerlen adamı okulda çakarlar be,ben okuldayken eleştirdim diye beni hoca dersten çaktı yahu,reisine güvenme onu diplloması hala şaibeli,zaten ondan yargılanacak ilk..Neyse 14 sularını bekleyelim bakalım ne olacak

7. ponzi Şahap'tan bugün sürpriz bir karar gelebilir diye düşünüyorum.
    ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Benim son 2 senedir anlatmaya çalıştığım mevzu. Eğer bilgi açık değilse, şeffaflık yoksa, şartlar eşit değilse buna rağmen para kazanmak istiyorsanız ; bilginin kaynağına ulaşmak zorundasınız. O kaynaktan hoşlanmasanız da menfaatleriniz icabı mış gibi yaparak oralara takılmak zorundasınız. Örneğin ; Şu anda bu kaynaklara giren çıkanlara bakınca hepsinin gönülden inandıkları için oralarda olmadıklarını görebiliriz. Çok yakınlarımdan bu durumu izliyorum. Ben de yakınlarımın yatırım davranışlarını izleyerek ucundan- kenarından takılmaya çalışıyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
    En iyi hesap Ampirik hesabı,genellikle tutuyor,Ahmet-Ali vs ne demiş onlara bakmayacaksınız yön tayinini kendiniz yapacaksınız...ytd.

Sayfa 81/1002 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •