Sayfa 81/844 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. 400'ün üzerine atmamasının nedeni ne olabilir, çok işlem yaptı oralardan acaba mal mı kaptırdı, geri almak istiyor..olabilir mi ?

ytd değildir

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Öncelşkle belirtim şahsi fikrimdir.Cuma kapanış ta baya bir hacim yaptı bugünde kendi çapına göre hacimli kapattı ve 400 üzeri atmıyor.Korkarım böyle işlerden.
    Korkma bence Dikkat edersen ybtas tada bir miktar oyaladılar ben de tavandan bir önce elimdekileri verdim kalmadı ama Allah bereket versin en azından yerine bi miktar daha ısbır koydum. Bence ısbır çok daha sağlıklı şekilde ilerliyor. Y.T.D.

3. Beklenti oluşmuşken risk almayıp malı boşaltmak isteyebilirmi?

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Korkma bence Dikkat edersen ybtas tada bir miktar oyaladılar ben de tavandan bir önce elimdekileri verdim kalmadı ama Allah bereket versin en azından yerine bi miktar daha ısbır koydum. Bence ısbır çok daha sağlıklı şekilde ilerliyor. Y.T.D.
    Senin fikrin önemli benim için.Ancak burada toplama işlemi dikkat ettiysen 200...225 arası idi çok isyan ettim burada.Birde 120.....140 arası var.

5. malı birtakım heyecanlı kişiler satar.. bazı yetkililer 4...e kırmızı çizgi koymuş olabilir mi ? ben cuma ve bugün bundan huylanıyorum. olsun yine de mışıl mışıl uykular işbirim..

ytd değildir

Beklenti oluşmuşken risk almayıp malı boşaltmak isteyebilirmi?
    Zannetmiyorum malı bu kadar lotlamı boşaltacaklar kaldı ki satışların hepsi 1-2 kişinin değildir ki. Ara ara realizasyon yapsalar da bu çok normal bence..

7. Haftasonu mücadele ettiklerim bugün elleri boş kaldı. Doğru her yerde doğrudur.

ytd değildir

Senin fikrin önemli benim için.Ancak burada toplama işlemi dikkat ettiysen 200...225 arası idi çok isyan ettim burada.Birde 120.....140 arası var.
    Teşekkür ederim senin fikrinde önemli benim için. Benim takip ime göre belirttiğin gibi 2 yıldan fazladır 100 lü fiyatlardan itibaren sabırla toplandı hisse hatta çok fazla lotlar la vermeden. Geri verecek olsalardı çok daha fazla lotlar la satış yaparlardı, hedef daha yukarılarda bence ama bunu yatırım tavsiyesi olarak görmeyin..

Sayfa 81/844 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •