Sayfa 81/151 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. ulan destek supdemde tobo işini 3 tür karşılaşıyorum ne alaka bu algolar gene işi sapıttırdı.
    Dün usdzar dada vardı bizim baş bölgesi yok diyordum dün 3,5125 le baş yapıldı bizde sol omuz ile baş bölgesi düne kadar aynıyken usdzar da saatlikte tobo mevcuttu.
    ve bugünkü sağolsun faiz indirimiyle usdzar tobosunu kırdı ama olan bizim grafiğe oldu korelasyon bozuldu bu faiz indirimiyle olabilecek en saçma şeylerden biri oldu yani adamlar bize en az %2 civarı takar artık.
    İşin tersi adamlarda günlük toboda var bizimle beraber şimdi bu faiz indirimi + merkez beklenti düşürmesiyle bize ordada temiz %2-3 takarlar cidden komedi.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bizimkinden den action bekliyoruzz..

İndir şu faizleri yawwww..

Yoksa işimiz yaş..
    indirecekler zaten, fırsat bekliyorlardı. şim zar yaptı bizim neyimiz eksik diyecekler.

3. şuanki görüntü 3,5125 aşağı geçilmediği takdirde bu.
    Adamlar %7 yi indiriyor bizde 12,25 ben size ne diyim be bademler, ne diyim ben size ya bir afrika kadar olamadınız be.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Tek sıkıntı kısa vadeli korelasyon bozuldu usdzar la.
    Şunu faiz indirerek değilde normal tobo için yükseltselerdi mis gibi olacaktı.
    Hep diyorum temel teknikten sonra gelir diye işte usdzar günlük tobo yaptı adamlar tobonun sağ omuzunda faiz indirdi.

Bizde aynı tobodan mevcut ama bizimkiler ne halt yiyecek bekliyoruz %12,25 faizle ulan akıl karı değil şu oran be, hala yani bu kadar yüksek faizi ver doları baskıla yeminle zeka küpü bunlar, hani bu aklıda kim veriyor nisan kararlarında ülkeyi batıran çillermi acep hahahaa

5. Günlükte bugünde buralarda kaparsa ebesinin nikahı yani 4 tane uzun yukarı iğneli bar olacak.
    Alıcıyı yormak ayrı başka birşey yapmak ayrı şimdi yazıcam gene 10 gün banlayacak mod reis.
    Ulan anladık alıcıları yoracaksın sağ omuzda ama canınıca çıkarma be kısa vade tobo tamam 3,5403 yukarı kestiği gibi 3,57 üzerine yapıştırırlar bu şerroyu ama yeter hani sol omuzu 24 saatte yapmışlar 6 adet 4 saatlik barla sağ omuzda 1. bardayız daha ki en zor yapılan yer sağ omuzdur.
    Arada euro yardırıyor gene ama ne japon ne gbp ipleyen yok bunu.
    chf günlük pinbar bırakıyor ama %0,60 lık euro yükselişini yedi bile. Jaon desen hala artıda, gbp zaten ekside, bu euro kafasına göre gidiyor ama peşine takılan hala yok.

6. Fay hattı olayı var bakalım gerçekleşecek mi ?
    Buradan temiz bir fay hattı kırılımı gelse euroda olurmu olur ne şuan euroya korele ne varsa şu çıkışa uyum sağlamıyor.

7. Hahahahaha. terzilige de mi başladı bu supdem. dedikleri çıkmayınca ya badem suçlu ya algoritma ya zar ya ya ya

8. dolar artacak merak etme. her şey sırayla. daha eurusd bitirmedim ki hareketini))

Sayfa 81/151 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •