Artan

15,21 9.98 12:19
43,46 9.97 12:18
351,00 9.95 09:55
8,08 9.93 12:17
235,00 9.35 09:55
Artan Hisseler

Azalan

42,66 -10 09:55
19,89 -10 12:18
36,24 -9.99 12:19
255,25 -9.96 12:17
12,60 -9.94 12:19
Azalan Hisseler

İşlem

10.368.985.435,92 12:19
9.364.647.718,62 12:19
3.755.050.277,40 12:19
3.705.314.923,64 12:19
3.374.446.072,60 12:19
Tüm Hisseler
Sayfa 81/409 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3272 madde; 641 - 648 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1.  Alıntı Originally Posted by Efekan Yazıyı Oku
    Kipa nın net karı eksi 200 Milyon en son net karı eksi 46 Milyon kağıt şu an da tavana koşturuyor.Bizim kağıt kar yapmış dahada nasıl düşebilirim diye hesap yapiyor...
    200-220 arasi somut hic bir veriye dayanmadan cok yüksek hacimli satışlar olmasina rağmen milleti hep gazladin simdi gelmis yok öyle yok böyle diye konusuyorsun ya borsadan anlamayan sadece duygulariyla hareket eden saf bir ky sin yada çakallık peşindesin artık yazdıklarında hiçbir itibarın kalmadi aslinda bu kadar yönlendirici açiklama yapmana form yöneticisi nasil izin verdi hayret ben bir kere kagit 200 sinirina dayandiginda sen artik burdan sonra uçacak kaçacak dediginde ben kapanisi 190_193 arasi bekliyorum yazdim diye 1 hafta ceza almistim senin en az 1 ay ceza alman gerekirdi

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Efekan Yazıyı Oku
    Birileri bu hisseyi çok kötü baskı yapıyor.Herhalde iyice toplayıp ondsn sonra gotürecekler.Kafalarındaki bir rakam var taki oraya kadar verip ondan sonra gidecek galiba...
    Baskılama falan yok. Bu şirket THY ortak olduğu için BIST'e kote edildi. THY yoksa borsada durmasının da bir anlamı olmaz. Senelerdir çekirdek parası dağıttı temettü diye. Sürekli büyüme odaklıyız diyerek masallar anlattı. Eğer THY ile bağlar koparsa şirketi kapatmak daha hayırlı olabilir en azından Türkiye tarafında. Daha önce yazdım. 2 sene önce 48 Euro'dan çok yüksek adetli satış yaptı patron. Bunun altındaki her rakam benim için batmış şirket anlamı taşıyor. Eğer THY ile işler tekrar rayına girerse muazzam bir prim potansiyeli var ama yoksa yok. Milleti gazlamadan gerçekleri söylemek gerekiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Baskılama falan yok. Bu şirket THY ortak olduğu için BIST'e kote edildi. THY yoksa borsada durmasının da bir anlamı olmaz. Senelerdir çekirdek parası dağıttı temettü diye. Sürekli büyüme odaklıyız diyerek masallar anlattı. Eğer THY ile bağlar koparsa şirketi kapatmak daha hayırlı olabilir en azından Türkiye tarafında. Daha önce yazdım. 2 sene önce 48 Euro'dan çok yüksek adetli satış yaptı patron. Bunun altındaki her rakam benim için batmış şirket anlamı taşıyor. Eğer THY ile işler tekrar rayına girerse muazzam bir prim potansiyeli var ama yoksa yok. Milleti gazlamadan gerçekleri söylemek gerekiyor.
    Patronun 48 eurodan satis yaptigini hatirlamiyorum ben 2015 yilin baslarinda bu hisseye girmistim o zaman 65_70 euro arasi geziniyordu o zaman patron az miktarda yanlis hatirlamiyorsam 9000 adet 64 eurodan satis yapti düşecek diye beklerken biranda yukselise gecti yazin 98 euroya kadar cikmisti sonra tekrar 80 eurolara dusmustu yine 2016 yilinda 88 eurolardan satislar yapildigini hatirliyorum 48 eurodan satis yapildigina iluskin haberi paylasirmisin

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Thy genel müdürü,nün söylemleri akıllara getirilirse ortagımızla anlaşamazsak ortaklıgımız başka şekilde sürebilir demişti;Buda anlaşamazlarsa sadece business class yolcuya hizmet anlamına gelir ayrıca şirket türkiye,de sadece thy degil pegasus,da hizmet verilen şirketlerden thy ile diger hizmet verilen şirketler arasındaki fark bütün yiyecek-içecek işinin doco tarafından karşılanması bu dogrultuda borsada olmaması diye bir şey söz konusu olamaz.............
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Thy genel müdürü,nün söylemleri akıllara getirilirse ortagımızla anlaşamazsak ortaklıgımız başka şekilde sürebilir demişti;Buda anlaşamazlarsa sadece business class yolcuya hizmet anlamına gelir ayrıca şirket türkiye,de sadece thy degil pegasus,da hizmet verilen şirketlerden thy ile diger hizmet verilen şirketler arasındaki fark bütün yiyecek-içecek işinin doco tarafından karşılanması bu dogrultuda borsada olmaması diye bir şey söz konusu olamaz.............
    Size katılıyorum, Thy de ortaklık biterse Bist den çekilmesi gerekir demek pek kabul görecek söylem değil. Eğer Bist` de işlem görmek için sadece Türkiye deki faaliyete bakılsa ENKA` nın çoktan Bist den çekilmesi lazımdı. Ama Doco için hep söyledim yine söylüyorum, THY ile ortak çalışması önemli, bu ortaklık biterse hisseyi şu anda tahmin edemeyeceğimiz fiyatlarda görebiliriz. Kimseye al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : umutabi; 06-09-2017 saat: 15:11.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Size katılıyorum, Thy de ortaklık biterse Bist den çekilmesi gerekir demek pek kabul görecek söylem değil. Eğer Bist` de işlem görmek için sadece Türkiye deki faaliyete bakılsa ENKA` nın çoktan Bist den çekilmesi lazımdı. Ama Doco için hep söyledim yine söylüyorum, THY ile ortak çalışması önemli, bu ortaklık biterse hisseyi şu anda tahmin edemeyeceğimiz fiyatlarda görebiliriz. Kimseye al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Patron,nun ortaklık bitmesi durumuna karşı 27 temmuzda gk,da onaylanan hisse geri alım programını başlatacagını düşünüyorum onun için sizin dediginiz gibi tahmin edilmeyecek rakamlara gelecegini düşünmüyorum.

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Patron,nun ortaklık bitmesi durumuna karşı 27 temmuzda gk,da onaylanan hisse geri alım programını başlatacagını düşünüyorum onun için sizin dediginiz gibi tahmin edilmeyecek rakamlara gelecegini düşünmüyorum.
    Aslında tahmin edilemez derken lafın gelişi yoksa hep Euro bazında kendimce bir fiyat tahminim var. Tabi kendi adıma; o nedenle paylaşmak hem forum kurallarına hemde insanları yanlış yönlendirip zararına sebep olacağı için ahlak kurallarına aykırıdır.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Aslında tahmin edilemez derken lafın gelişi yoksa hep Euro bazında kendimce bir fiyat tahminim var. Tabi kendi adıma; o nedenle paylaşmak hem forum kurallarına hemde insanları yanlış yönlendirip zararına sebep olacağı için ahlak kurallarına aykırıdır.
    Patronun alım için işaret ettigi en alt limit olan 20 euro,yu kastettiniz heralde...

Sayfa 81/409 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •