Sayfa 810/952 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Misal şimdi gündüz dolar yükseliyor öyle değil mi? akşam yükselt swap faizleri hoop yarın tekrar başladığı yere...

Bunu demek istiyorum uzunca bir süredir bu şekilde uygulama...

Bu durum daha ne kadar sürdürebilirler bilemiyorum. Aslında milletin yayı çok gerdiniz derken anlatmak istediği bu...

2. Başlığın borsa özelden ayrılıması iyi olmuş, çünkü başlı başına bir konu hem de ekonomiyi direkt etkileyen bir unsur.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Misal şimdi gündüz dolar yükseliyor öyle değil mi? akşam yükselt swap faizleri hoop yarın tekrar başladığı yere...

Bunu demek istiyorum uzunca bir süredir bu şekilde uygulama...

Bu durum daha ne kadar sürdürebilirler bilemiyorum. Aslında milletin yayı çok gerdiniz derken anlatmak istediği bu...
    Acayip bir durum yasiyoruz.
    Peki hocam, soylrnenler dogru ise Yabanci niye disarda israrla TL'yi aciga satmak istiyor ?..
    Eger amaclari TL uzerinde spekulasyon yolu ile vurgun yapmak ise o zaman bizim MB nin faiz hamlesi dogru atilmis bir adimdir.,

Son dakika! AK Parti, İstanbul'un tüm ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz etme kararı aldı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! AK Parti, İstanbul'un tüm ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz etme kararı aldı.
    https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...ir-mi-4258764/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    AK Parti İstanbul İl Başkanlığı: ''İçimizde ukte kalan bir iki çirkeflik daha var, onları da yapalım seçim muhabbetini bitiricez...''

Zaytung'dan
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    AK Parti İstanbul İl Başkanlığı: ''İçimizde ukte kalan bir iki çirkeflik daha var, onları da yapalım seçim muhabbetini bitiricez...''

Zaytung'dan
    istanbul'da yıldırım düşmüş diyolla...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Genemi swap faizleri artıyor arkadaş bu ne 5,62 den 5,57 ye 500 pips çaktılar
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 810/952 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •