Sayfa 810/992 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    şu an haber düştü

son dakika

doğru çıkarsa ..

https://tr.sputniknews.com/koronavir...kleri-iddiasi/
    5 mayısta da hollandalılar bulmuş

Hollandalı ve Alman bilim insanlarının, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) laboratuvar koşullarında yenme başarısını sergileyen deneysel bir monoklonal antikor geliştirdiği belirtildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Urfa'nın nüfusu 2 milyon 200 bin bunun 1,5 milyonu sosyal yardım alıyor bunun izahı ne ki.
    Akp ş.urfadan %63 oy neden alıyor sanıyorsunki. ş.urfa gaziantep kilis kahramanmaraş Adıyaman malatya elazığ bingöl bitlis akp.nin kaleleri. sebebide bu işte sosyal yardım adı altında oy deposu.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ben böyle saçma fiyatlama görmedim. Resmen bir el bankalar - büyük prestijli firmaları satıyor ne olduğu belli olmayan hisselere tavan çiziyor. Bugun yine 30 hisseyi cizmisler.Migros mesela bilancosuna göre ederi 8 10 tl. Ama 32 33 liradan millet kapışıyor. Muhtemelen bu sene migrosun oz sermayesi eksiye dusecek. Eger migrosun bu fiyati dogruysa bim en az 300 lira olmalı muhteşem bir bilançosu var. Fiyatlamalardan hiç bişey anlamıyorum. Garip bir durum var ne kadar sürecek bilmiyorum. Ama bırakmak lazım bizim piyasayı. Düzensizliğin boyutunu artık aklım almıyor.
    Garip olan bişey yok PALA geride izler bırakıyor

PALA ne zaman endeks 30 ları satıp bunu endeks 100 ile kamufle etmeye başlarsa, bilin ki bu yaklaşan şelalenin sesidir

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    hangi kurumlar almıyor bilgim olsun ?

takibi bırakmışsındır bende engellemişimdir. kusura bakmayasın profilde yazıyor.

hesap kilitli olduğundan zaten bakamazdın, sürekli git gel yapanlar var
    bende tekrar tekrar uğraşmıyorum 1 kere kabul ediyorum 1 kere engelliyorum
    1 kişi için 2 kez den fazla emek harcamıyorum.
    Sn hocam, twiterda takipçi sayısı ve etkileşim*mention*fav yüksek olursa ayda 40-50 bin TL kazanan hesaplar var.

Bir mühendis olarak bile Türkiyede bu paraları alamıyoruz. Nacizane tavsiyem kiliti kaldırıp yolunuza bakın derim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Hemen her ulke hemen her yerı hazıranda acacak peyderpey, bundan daha otesıne kımse dayanamaz... Bundan sonra 2. 3. 5. dalga olursa da artık olen olur kalan saglar bızımdır dıyecek... Olacak olan bu..
    Herkes açacakta hiçbirşey eskisi gibi olmayacak gibi duruyor.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Sn hocam, twiterda takipçi sayısı ve etkileşim*mention*fav yüksek olursa ayda 40-50 bin TL kazanan hesaplar var.

Bir mühendis olarak bile Türkiyede bu paraları alamıyoruz. Nacizane tavsiyem kiliti kaldırıp yolunuza bakın derim
    Twiter etkileşim yüksek olan hesaplara reklam veriyor ve hesap sahibine ödeme yapıyor, Örnek bu hesap sahibi 4 ortak

https://twitter.com/autherok

ayda kişi başı 12000 TL kazanıyorlar, ve bu onların sahip olduğu hesaplardan en büyüğü başka hesapları da var;
    canlı yayınlarına katılmıştım, hesaba bakarsan romantik çocuklar ama gerçekte belinde silah taşıyan yeni nesil gençliği.. Yalnız haklarını yemeyelim işlerini yapıyorlar..Etkileşim yüksek..

Youtube içinde aynı durum; eğer hesap tutulursa parayı vuruyorsunuz.. bizde burada 5* 10 kontarat VIOP ile uğraşıp duralım

7.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    şu an haber düştü

son dakika

doğru çıkarsa ..

https://tr.sputniknews.com/koronavir...kleri-iddiasi/
    Trump Reyiszin adamları çalışıyor

Doğru olmazasa ne yazar; DownJones Rallii, Kasım seçimlerini kazandırsın yeter

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Urfa'nın nüfusu 2 milyon 200 bin bunun 1,5 milyonu sosyal yardım alıyor bunun izahı ne ki.
    Suriyelileri ekleyince rakamı bir daha hesaplayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 810/992 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •