Sayfa 810/919 ÝlkÝlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,473 - 6,480 arasý.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Hani bir organ vardýr; heyecanlanýnca büyüyen ama soðuk suya girince çökmüþ asansör düðmesine dönen bir organ...

kront böyle biþi.. kasým aralýk gibi kalkýyor sonra yýlsonu bilançoda sönüyor.....
    Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

2.  Alýntý Originally Posted by lionnes1 Yazýyý Oku
    Borsa istanbul bist 100 endeksi bugün bir rekor kapanýþ daha yaparak 8 bin 337 puan kapandý..

aylar önce verdiðim 8 bin puan hedefi çoktan geçildi,

yine aylar önce borsa istanbul endeksi için 12 bin puana sadece sadece yüzde 45 marj kaldý. En geç 6 ay içinde 12 bin puana gelmesini bekliyorum bist 100 endeksinin

2025 yýlýnda ise minimum 25 bin bin puana gelmesini bekliyorum borsa istanbulun.

Hükümetin OVP nin açýklanmasýyla Dolarýn ise artýk 50 tl olmasýna kesin gözüyle bakýyorum,.... yüzdee 99 ,9 bana göre dolar 50 tl oldu.

Borsa istanbuldaki yatýrýmcý sayýsýnýn 6 ay içinde 10 milyon kiþiye,

2025 yýlýnda ise 15 milyon kiþiye ulaþmasýný bekliyorum.

2021 yýlýnda , Bist 100 endeksi 1300 puandaydý ve yatýrýmcý sayýsý 1 milyon küsür kiþiydi.

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
     Alýntý Originally Posted by lionnes1 Yazýyý Oku
    Pay senedi bakiyeli yatýrýmcý sayýsý 11 Eylül 2023 itibarýyla 7.140.215 ile en yüksek seviyesine ulaþtý.

https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...97933118484624
     Alýntý Originally Posted by lionnes1 Yazýyý Oku
    needen bu kadar eminim bu tahtacýnýn el deðiþtireceðine þöyle örnek vereyim.

Madde örnek 1 -

https://twitter.com/BORSAIZINDE?ref_...Ctwgr%5Eauthor

mesela borsa izinde adlý bir tiwwter kullanýcýsýn takipçisi sayýsý 500 bin kiþiyi geçmiþ. Mesela rastgele bi gün krontu görürse bu borsa izinde adlý twitter kullanýcýsý ve kronttu twitterýnda paylaþýrsa ; Bu 500 bin kiþinin sadece yüzde 10 , 10 bin liralýk hisse alsa ( bi asgari ücret bile deðil artýk 10 bin lira) , kront tahtasýna 500 milyon para girer. Kaldý sadece yüzde 10 ve 10 bin lira para yatýrýrsa her kiþi..

125 bin kiþi , 10 bin tl yatýrsa 1 milyar 250 milyon tl para girer.

link hissesini 2 gün önce paylaþmýþ bu borsa izinde adlý twitter kullacýsý ve link hisse 2 gündür tavan tavan gidiyor...

peki bunun üstüne binlerce takipçili bi baþka twittter , instgram tiktok telegram sahipleri de kronttu paylaþýrlarsa ne olacak? hatta Tuncay Turþunun siber güvenlik sektörü falan dedi dün. Tuncay turþucu gibi binlerce takipçili youtube borsa hesaplarý da ee onlard paylaþýrsa ne olacak?

Melesa ; 2025 yýlýna kadar dolar 50 tl olacak , yatýrýmcý sayýsý 15 milyon kiþi olmasýný bekliyorum.. ee borsa istanbulda iþlem gören hisse senedi sayýsý az ama yatýrýmcý sayýsý çok fazla ( arz talep)

Mesela ; dolar 50 tl olunca satýþlarýn çoðu zaten dolar ile... ciro da otomatik olarak artacak..

mesela krontun sektörleri her yýl dolar bazlý byüyor, pazarlardan yüzde 1,5 deðil, yüzde 1 de deðil , yüzde 1 yarýsýný alsa bile , sektörü dolar bazlý büyüdüðü için ve üstüne dolar da 50 tl olacaðý için..

mesela bedelli parasý yatýrýmlara harcanacak..

mesela sektör þu an ; 15 F/S, 20 F/S ile fiyatlanýyor link , papil, miatk vs.

mesela ; eturqality gibi ilerde belki baþka devlet destkleri de olabilir ki baþlý baþýna e turqualty zaten çok büyük bir destek ve teþlvik.

vs vs vs vs vs. diye örnekler çok daha falza çoðaltýlabilir.

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
    borsa istanbul yatýrýmcý sayýsýndaki bu kadar hýzlý artýþý ben de tahmin edemedim..

inanýlmaz þekilde akýn akýn geliyor yatýrýmcýlar borsa istanbula.. 2021 yýlýnda 1 milyon olan yatýrýmcý sayýsý , 7 milyonu da geçmiþ.
    aylýk 2 milyon yeni yatýrýmcý gelmiþ.

1 ay da gelen rakam bu 1 ay. yani 1 sene falan deðil.

https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...97933118484624

bu hissenin Spek Beyinin 1 sene 4 ay sonra beklediðim emekliliðin , 6-8 ay içinde olmasýnýn bekliyorum. Sebeb olarak sadece bu hýzla gelen yeni yatrýýmcýlar deðil , yukarda saydýðým maddelerin hepsi sebeb .

Erken emeklilik yani EYT nin bi baþka versiyorunu bu hissenin tahtacýsýna hayýrlý olsun.

Ýnþallah doya doya yaþar emekliliðini geri kalan hayatýnda.

3. ayda 2 milyon yeni yatýrýmcý böyle gelmeye devam ederse,

2025 yýlýnda bekeldiiðm 15 milyon yatýrýmcý sayýsýna, 2024 yýlýnýn ortasýnda eriþilir...

2024 yýlýnýn ortasýna kadar 15 milyon yatýrýmcý olur borsa istanbulda.

Ayrýca bu gelen çoðu yeni yatýrýmcýlarýn da yaþlarý fazla büyük deðil ve de sosyal medya kullanýyorlar bence yüzde 80 i sosyal medya kullanýyor.

4. Borsada yatýrýmcý sayýsý Bulgaristan nüfusunu aþtý

erkezi Kayýt Kuruluþu’nun yayýmladýðý verilere göre borsada yatýrýmcý sayýsý 7 milyon barajýný aþarak yeni rekor seviyesine ulaþtý. Buna göre bakiyeli pay senedi yatýrýmcý sayýsý 11 Eylül itibarýyla 7 milyon 140 bin 215’e yükseldi. Böylelikle borsa yatýrýmcý sayýsý 6,5 milyonluk nüfusa sahip Bulgaristan'ý geçmiþ oldu

https://www.bloomberght.com/borsada-...u-asti-2338184

5. Yýlsonu 32 görür müyüz krontta ?

Satýþa devamlý bir 10400 yazýp silen bir ibiþ var ne pok yemeðe çalýstýðý belli deðil

20865 lot yazmaya basladý þimdi
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

6. Ne yaptý ne etti yine amqdýlar ....

Býrakýnda gitsin... Býrakmayanlarýn hepsi O ... çocuðudur...

7.  Alýntý Originally Posted by Yýldýz Tozu Yazýyý Oku
    Yýlsonu 32 görür müyüz krontta ?

Satýþa devamlý bir 10400 yazýp silen bir ibiþ var ne pok yemeðe çalýstýðý belli deðil

20865 lot yazmaya basladý þimdi
    dolara 50 tl diyorum ben artýk..

yani 32 lira bölü 50 tl = 0,64 cent.

ondan sonra mesela ,

piayasa deðeri þu an 1 milyar 285 milyon tl kronttun , yani dolara 50 tl diyorum artýk, 1 milyar 285 milyon tl bölü 50 tl=25 milyon dolar piyasa deðeri þu anda.

mesela ciro 2025 yýlýnda 40 milyon dolarcýk olsa bile ( ki ben çok daha fazla olacaðýný düþünüyorum) = 40 milyon dolar çarpý 50 tl dolar kuru= 2 milyar tl ciro.

link papil miatk sdttr gibi sözde biliþim yazýlým hissellerinin F/S lerin 20 lerle 30 larla fiyatlandýðý bir yerde, 2 milyar tl ciro olan, brüt kar marjý yüzde 85 lerde olan , arge ve satýþ pazarlamaya diðer biliþim yazýlým hisselere oranlar 10 kat fazla para haracayan krontun F/S ne olmalýdýr?

neyse 6-8 ay sonra (1 sene 4 aya da gerek kalmayacak) yeni Spek Bey zaten gereken F/S ve F/K yý fiyatlayacak inþallah.

Son düzenleme : lionnes1; 14-09-2023 saat: 01:31.

8. Özgür Demirtaþýn , akaryakýt fiyatlarýnýn 40 tl olmasýna,rekor kýrmasýna raðmen yazdýklarý..

''Yazýn Kenara:

DAHA Rekorun, Rekorunun, Rekorunun, Rekorunun, Rekorunun, Rekorunun, REKORU kýrýlacak…

Yazýn Kenara… ''

https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...77507710910713

akaryakýt fiyatlarý 2021 yýlýnda 6 tl lerdeydi. ( petrol varil fiyatý o zamanlar 75 dolardý, þimdi ise 92 dolar. Sadece yüzde 20 lik artýþ yaþanmýþ)

anlaþýlan Özgür Demirtaþ ta kafasýnda dolarý 50 tl yapmýþ bile.

Sayfa 810/919 ÝlkÝlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •