Hani bir organ vardýr; heyecanlanýnca büyüyen ama soðuk suya girince çökmüþ asansör düðmesine dönen bir organ...
kront böyle biþi.. kasým aralýk gibi kalkýyor sonra yýlsonu bilançoda sönüyor.....
Hani bir organ vardýr; heyecanlanýnca büyüyen ama soðuk suya girince çökmüþ asansör düðmesine dönen bir organ...
kront böyle biþi.. kasým aralýk gibi kalkýyor sonra yýlsonu bilançoda sönüyor.....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
borsa istanbul yatýrýmcý sayýsýndaki bu kadar hýzlý artýþý ben de tahmin edemedim..
inanýlmaz þekilde akýn akýn geliyor yatýrýmcýlar borsa istanbula.. 2021 yýlýnda 1 milyon olan yatýrýmcý sayýsý , 7 milyonu da geçmiþ.
aylýk 2 milyon yeni yatýrýmcý gelmiþ.
1 ay da gelen rakam bu 1 ay. yani 1 sene falan deðil.
https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...97933118484624
bu hissenin Spek Beyinin 1 sene 4 ay sonra beklediðim emekliliðin , 6-8 ay içinde olmasýnýn bekliyorum. Sebeb olarak sadece bu hýzla gelen yeni yatrýýmcýlar deðil , yukarda saydýðým maddelerin hepsi sebeb .
Erken emeklilik yani EYT nin bi baþka versiyorunu bu hissenin tahtacýsýna hayýrlý olsun.
Ýnþallah doya doya yaþar emekliliðini geri kalan hayatýnda.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
ayda 2 milyon yeni yatýrýmcý böyle gelmeye devam ederse,
2025 yýlýnda bekeldiiðm 15 milyon yatýrýmcý sayýsýna, 2024 yýlýnýn ortasýnda eriþilir...
2024 yýlýnýn ortasýna kadar 15 milyon yatýrýmcý olur borsa istanbulda.
Ayrýca bu gelen çoðu yeni yatýrýmcýlarýn da yaþlarý fazla büyük deðil ve de sosyal medya kullanýyorlar bence yüzde 80 i sosyal medya kullanýyor.
Borsada yatýrýmcý sayýsý Bulgaristan nüfusunu aþtý
erkezi Kayýt Kuruluþu’nun yayýmladýðý verilere göre borsada yatýrýmcý sayýsý 7 milyon barajýný aþarak yeni rekor seviyesine ulaþtý. Buna göre bakiyeli pay senedi yatýrýmcý sayýsý 11 Eylül itibarýyla 7 milyon 140 bin 215’e yükseldi. Böylelikle borsa yatýrýmcý sayýsý 6,5 milyonluk nüfusa sahip Bulgaristan'ý geçmiþ oldu
https://www.bloomberght.com/borsada-...u-asti-2338184
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Yýlsonu 32 görür müyüz krontta ?
Satýþa devamlý bir 10400 yazýp silen bir ibiþ var ne pok yemeðe çalýstýðý belli deðil
20865 lot yazmaya basladý þimdi
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Ne yaptý ne etti yine amqdýlar ....
Býrakýnda gitsin... Býrakmayanlarýn hepsi O ... çocuðudur...
dolara 50 tl diyorum ben artýk..
yani 32 lira bölü 50 tl = 0,64 cent.
ondan sonra mesela ,
piayasa deðeri þu an 1 milyar 285 milyon tl kronttun , yani dolara 50 tl diyorum artýk, 1 milyar 285 milyon tl bölü 50 tl=25 milyon dolar piyasa deðeri þu anda.
mesela ciro 2025 yýlýnda 40 milyon dolarcýk olsa bile ( ki ben çok daha fazla olacaðýný düþünüyorum) = 40 milyon dolar çarpý 50 tl dolar kuru= 2 milyar tl ciro.
link papil miatk sdttr gibi sözde biliþim yazýlým hissellerinin F/S lerin 20 lerle 30 larla fiyatlandýðý bir yerde, 2 milyar tl ciro olan, brüt kar marjý yüzde 85 lerde olan , arge ve satýþ pazarlamaya diðer biliþim yazýlým hisselere oranlar 10 kat fazla para haracayan krontun F/S ne olmalýdýr?
neyse 6-8 ay sonra (1 sene 4 aya da gerek kalmayacak) yeni Spek Bey zaten gereken F/S ve F/K yý fiyatlayacak inþallah.
Son düzenleme : lionnes1; 14-09-2023 saat: 01:31.
Özgür Demirtaþýn , akaryakýt fiyatlarýnýn 40 tl olmasýna,rekor kýrmasýna raðmen yazdýklarý..
''Yazýn Kenara:
DAHA Rekorun, Rekorunun, Rekorunun, Rekorunun, Rekorunun, Rekorunun, REKORU kýrýlacak…
Yazýn Kenara… ''
https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...77507710910713
akaryakýt fiyatlarý 2021 yýlýnda 6 tl lerdeydi. ( petrol varil fiyatý o zamanlar 75 dolardý, þimdi ise 92 dolar. Sadece yüzde 20 lik artýþ yaþanmýþ)
anlaþýlan Özgür Demirtaþ ta kafasýnda dolarý 50 tl yapmýþ bile.
Yer Ýmleri