Sayfa 811/1195 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    En iyisini Abdullatif Şener yaptı,onları zamanında bir mok sandı ayrıldı gitti...bu ikisinide zamanında çk eleştirdik gr güvenmiyorum,biri işide yaramaz çocuklar dedi,diğeri bebecan bizi ispanyaya kesti müslümanlar müslümanlığını Türkiyede yaşıyamıyor diye,molla madımak davasından bilirim,meralide susurluk ve tele kulaktan bilirim,ne bileyim bu oraklık yürüsün,yürürse yine çekişmeler olur Ecevite yapılanlar gibi,CHP'ye bu ülke insanlar güvenmiyor dinsiz partisi diye ve Atatürkçü çizgiden gittiği için,sanki Atatürk onların Ebesini zikti
    Dinin de hikaye ve kandırmaca olduğunu bizler güzelce anladık.

Anlamayan devam etsin sıkıntı yok.Nasıl olsa donuna kadar kaptıracak.

O avrupada camilerde dolandıranlar ihlas ve benzerleri hep aynıydı.

Tek sevdikleri YEŞİL SERMAYE ABD DOLARI.YTD.

Gerçek yüzleride anlaşıldı.Utanma bile yok sıfatlarında.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yatak fabrikasında yangın! Müdahale sürüyor…

İzmir'in Torbalı ilçesinde yatak fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...ruyor-7379711/

Armis derler bir yerde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben de Refa Babamizin gozunun acilmasini saglamaya sagliyorum biraz iste. O da ukalalik diye kaale almiyor.
    Benimlen uğraşmayı bırak,zaten gerekeni bu topikte diğerlerinde belirtiyorum herşeydende haberdarım,1967'den beri devamlı kitap okudum hertürlüsünü,bütün dünya filmlerini izledim,dedemin Osmağamızın ve Atamızın çizgisinden gittim,72 yılında deniz gezmis eyleminde bulundum,80 darbesindede ülkeden tüğdüm vs,istersem yurt dıından gelmezdim,alman, Türk, dış uyruklu arkadaslarım gitme dedi,gelmeseydim belki almanya yesiller partisindeydim,çünkü devamlı onlara takılıyordum emek ve dogayı savundukları için,orada kalmadım ülkeme destek vereceğim dedim,sonuç 70 devri bittii için bizimde devremiz bitti,ülkeye dinci ekseninde kapitalizm,fasizim hakim oldu,,,su anda 10 senedir kitap okumayı bıraktım görsellkten yararlanıyorum deepwep dahil,ölene kadarda doğruları savunacağım,bu arada sesi çıkmayanlarınkinidie savunmuş oluyoruz

4. Aaaaaa hiç olur mu?
    Ayıp...
    Memento mori

5. Soru yerinde...
    Swaplar artıyor..

Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Aaaaaa hiç olur mu?
    Ayıp...
    bu ab ekönomiside ne kadar BAĞIMLI imiş rusyayya.. anlaşılıyor..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Tamam onlari biliyorum. Sagolasin vatana hizmetlerin icin.

Biraz taze bakis acisi getirmek gerekir diyorum. Mesela 1967 senesinde kripto internet var miydi? Dunya degisik bir yerlere gidiyor.

Elektrik var miydi? Muahahahahaha. O ne zaman icat edilmis.

Sen bana kizmaya devam edersin. Ama sonra ne oldu sey parasi diye arkalarindan bakarsin. Banka yatirimcilari o kadar iskence cektirildi ki artik banka kokain satsa kimse bu parayi nerden buldun demez gittikten sonra. Hatta biraz da LSD satin derler.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Biraz taze bakis acisi getirmek gerekir diyorum. Mesela 1967 senesinde kripto internet var miydi? Dunya degisik bir yerlere gidiyor.
    Son derece güzel tespit. İkinci dünya savaşının meyveleri..
    Ekildi büyüdü.. 60yıl geçti.
    En son gelen değişim mobil telefondu. 14yılda sature oldu..

Piyasa yapıcı innovasyon var mı ? Her haneye plastik/elektronik/ilaç gibi ulaşacak? Yeni kategori..
    Memento mori

Sayfa 811/1195 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •