Bakin Soylu kim ve ne diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=9iNd..._channel=Tele1
Meclis’e taşınan ‘Mustafa Şentop’un oğluna İTÜ’de kadro’ haberlerimize sansür
https://www.diken.com.tr/meclis-gund...rimize-sansur/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Otoyol ve köprülere 2023’te zam yok.
Eyt önümüzdeki günlerde meclise gelecek.
Emekli maaş zammı % 30!(değişiklik yok)
Erdoğan : Bu yıl otoyollara zam yapılmayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
- İktidardan şikayetçi olan tüm muhalefet kendi aralarındaki fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak seçime güç birliğiyle girmelidir.-
Yukarıdaki fikri savunan herkese saygıyla. yalnız her partinin bir ajandasının olduğunu unutmamak gerek. Eğer etini, budunu olduğundan fazla ağırlıkta göstererek dayatmalarda, ölçüsüz isteklerde bulunan bir parti olursa da - haydi kardeşim sen kendi çöplüğüne - denmez ise diğer tüm iyiniyetli çalışmalar boşa çıkar. Onlarca senaryo yazılabilir bu konuda.
Kendi yaşadığım bir olayı özetlemek gerekirse ; Site yönetimine çöreklenen 3 kişilik bir çeteyi çökertmek için önceden arkadaşlığımız- tanışıklığımız olan 12 arkadaş toplandık ve bir plan yaptık. hani derler ya '' söyleme dostuna , O ' da söyler dostuna ..'' diye. Bu çetenin sahte , şişirilmiş faturalarla insanları nasıl soyduğunu belgeleyecek ve mahkemeye sağlam belgelerle giderek cezalandırılmalarını sağlayacaktık. İçimizden en yaşlı olan arkadaş '' ben bunların çalıştığı muhasebe bürosu sahibini tanıyorum. Bu konu bende '' dedi. Diğeri '' müteaahhidin oğlu benim can arkadaşım ondan çok şey öğrenirim '' dedi.
ne oldu ? Bu arkadaşlar güya gizlice belge toplayacakken deşifre oldular. Maalesef , yönetim çetesi bunları tuzağa düşürdü ve 2 arkadaş mahkemede sahte evrak düzenlemekten ceza aldı. Yani Eski AKP li , hemde çok önemli gizli bilgilere sahip bu 2 liderin koptuklarına inanmak biraz saflıktır diye şahsi düşüncem mevcut. Ayrılış sebepleri çok manidar ve bugüne kadar hiç etkili bir muhalefet yapmadılar. Herkesin yaptığı eleştirilerden ileri bir şey yok. Tıpkı CHP den milletvekili olan eski AKP li Şener gibi. CHP ye ne katkısı olmuştur ?
En makbul parti ; ilkelerinden taviz vermeyen, laf olsun diye herkese mavi boncuk dağıtmayandır. İnsanlar - benim partim şu ilkelere sahiptir ve asla taviz vermez. ben kendimi ancak burada ifade edebilirim - diyebilmelidir. Yoksa ; CHP , ATATÜRK ilkelerine mi , dini referanslara göre mi yönetecek diye ikilem olur. Göçmenleri yurtlarına geri göndermek isteyen partilerle bunlara itiraz eden Davutoğlu ve babacan nasıl anlaşacak ?
4 lü , beşli , 6 lı masaya gerek yoktu. Zaten 2 büyük parti olan ve İBB seçiminde samimiyetleri de test edilmiş partiler birlikte kısa sürede kararlarını almalı ve '' bize katılmak isteyen, desteklemek isteyen vatanseverlere kapımız açık. Lakin menfaat , koltuk vb. şeyler beklemeden samimi destek vereceklere saygı duyarız '' deselerdi eminim ki çok fazla seçmenden oy alırlardı.
Yer İmleri