tcmb resmi kur (usdtry ) -0.43%
tcmb resmi kur (usdtry ) -0.43%
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kıymetli madenler alım satımı için alternatifleri araştırırken goldtakas.com a denk geldim. Burada birçok kıymetli metal alınıp satılabiliyor ve borsa istanbul da saklandığı belirtiliyor. Burası hakkında bilgisi olan var mı acaba? gerçekten güvenilir ve kullanışlı mıdır?
IPJ ,% 4 ü Tesla hissesi ve bu gün tesla - % 5 lerde böyle olması gayet normal çünkü sahibi dandik para bitcoin midir nedir 1.5 milyar dolar aldığını söylediğinden itibaren bir kaç gün içinde bu kripto para müthiş fırladı ve kendi arabalarından kazandığından daha çok bu olaydan kazandı ,Yani elin oğlu hem kriptodan ,hem hisseden sana para kazandırmaz
Beni ilgilendiren kısım yarın ve öteki gün IPJ eksi yazarsa fon iyi yönetilemiyor düşüncesi hasıl olur ve veda ederim
Elz % + 0.12
Pdd % +0.044
Tca % -0.29
Zpf % -0.42
Zpe % +0.26
0 Şubat Çarşamba günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF -0,09%
Bist100 +0,20%
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu fonun büyüklüğü 2 milyar üzeri, buna benzer 2 fonu daha var onlarla beraber 3,5 milyar TL bu fonlara parketmiş durumda. Bu kadar kolay kazanç hiçbir yerde yok. Maalesef ppf gibi bir fon türünde düşük yönetim gideri direkt cebinizde kalacak para demektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri