Originally Posted by Pestilence Hanginizin nefesi kuvvetli ise o üflesin 😁 Valla diger baslikta hayrani ustad var Onu bulun getirin o uflesin Mubarek adam Simdi biz uflersek ucar
Originally Posted by Webster Valla diger baslikta hayrani ustad var Onu bulun getirin o uflesin Mubarek adam Simdi biz uflersek ucar
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Valla diger baslikta hayrani ustad var Onu bulun getirin o uflesin Mubarek adam Simdi biz uflersek ucar Zaten benim o kadar samimiyetim yok biliyorsun 😁
Hocam bu fed etkisi degil sanki Katar sakal atti
Originally Posted by Webster Hocam bu fed etkisi degil sanki Katar sakal atti Üstad şu zarardan kurtulalım kim sakal atarsa atsın ben başka bir şey atılmasına da razıyım artık 😁
Originally Posted by Pestilence Üstad şu zarardan kurtulalım kim sakal atarsa atsın ben başka bir şey atılmasına da razıyım artık 😁 Tarik akanin bir filmi vardi aklima o geldi Otobusle koylu kasabaya gidiyor Birseye yetismeleri lazim Sofor diyor fazlalik esyalari atin camdan hizli gidelim Herkes esyasini camdan atiyor Adamin biri bagiriyor Birakin kendimi atacam diye 🤭
Originally Posted by Webster Tarik akanin bir filmi vardi aklima o geldi Otobusle koylu kasabaya gidiyor Birseye yetismeleri lazim Sofor diyor fazlalik esyalari atin camdan hizli gidelim Herkes esyasini camdan atiyor Adamin biri bagiriyor Birakin kendimi atacam diye 🤭 Üstad sence bu durumda değil miyiz? 😁
Originally Posted by Pestilence Üstad sence bu durumda değil miyiz? 😁 Aynen oyle vefam Kurtulacaksak ben bile istifa edebilirim Yeterki cikis baslasin artik
Forum Rules
Yer İmleri