Benim anladığım kadarıyla enflasyon muhasebesi mevzusundan darbe yemiş bunun dışında bilanço iyi görünüyor. Gel gör ki piyasa başlangıçta nasıl tepki verecek bilemiyorum.
Benim anladığım kadarıyla enflasyon muhasebesi mevzusundan darbe yemiş bunun dışında bilanço iyi görünüyor. Gel gör ki piyasa başlangıçta nasıl tepki verecek bilemiyorum.
Son yarım saatte belli olur insider olmadan iş yapmaz gesan. Son saat yukarı gitmezse bilinki bilanço pertongen
Bilanço güçlü değil...
Öz sermaye karlılığı %50 den % 13 e düşmüş
Net kar marjı son çeyrek -%9..
Peg rasyosu 9.28 gibi çok yüksek bir seviyeye çıkmış..
Fk 52 ye fırlamış..
Net parasal kayıp çok fazla .. -1.6 milyar TL....
Aktif karlılık da düşmüş..
Yeni geldiği için çok detaylı bakamadım ama ilk bakışta pek de sevimli değil..
Sektör sıkıntlı olduğu için piyasa zaten fiyatlama yapmadı .Bundan sonraki hareketler de gelişmelere göre olacak.
Bakalım .
favök ve öz kaynaklar güzel karlılıgın düşük gelmesi tamamen yeni, sistemle alakalı bence...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Europwr için de baktım anlayamadım bu parasal kayıp enflasyon muh. den geliyor olsada, olmasada bilançoda bunu bir yerlerde görmemiz gerekiyor, orayı bulamadımBu parasal kayıp olmasa 2.5 milyar falan kâr gelecekti.
Merhaba sayın paydaşlar. Lütfen bu konuda donanımlı bir arkadaşımız. Bilançoyu açıklayıp yorum yapabilir mi? Her kafadan bir ses çıkıyor. Kafam yandı. Yorum yapan biri olur ise çok sevinirim.Şimdiden tşk. Ederim. Herkese iyi akşamlar Saygılar.
Yer İmleri