Sayfa 812/1011 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Hisse vadelilerde gün içi oynaklıklar

KCHOL, SAHOL, DOHOL çok oynak değil bugün.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabah açılan lönklerimi kapattım gundi abi bugünkü fışkırtma yeterli, zaten metin abimde geldi ayucuklarını salar piyasaya
    Benim picamayı alırsın artık. Bekliyoruz kargo ha bugün gelir ha yarın.

3. Mevduat bankaları geçtiğimiz hafta özkaynakları artırmış, düşen hazine tahvili faizleri ile sermaye kazancı oldu muhtemelen.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Nakit öder
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    emeklilik ikramiyesini bu işletmeler nasıl ödeyecek ?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sayımda iv? etiketi iptal ii-iv ihlalinden dolayı .. yeni iv yeri bakıyorum (timing limitlerde-çember daralıyor-) .. kırmız yatay kırılmadıkça sayım iptal olmaz . kırılırsa poz azaltırım şahsen belirsizlikten dolayı ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Yabancılar 326 milyon dolarlık hisse satmışlar geçen hafta.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Yerel parasal genişleme kapıda...

En az 2 milyon kişi emekli olacak ve her biri 150-200 bin lira ikramiye alacak. Bu para bolluğunu, enflasyonu ve borsada yeni rekorları getirecektir.

Düşen bir borsaya kimse yatırım yapmaz, ama yeni rekorlar kıran bir borsa varsa en yüksek fiyattan küçük yatırımcının eline malı verirsin.

En azından akıl-mantık bunu gösteriyor... Bakalım reelde ne olacak?...
    hangi 150-200 bin liradan bahsediyorsunuz ben anlayamadım? kamu personeli hariç emekli ikramiyesi diye bir şey özel sektörde yok. en son çalıştığı iş yerinde kaç yıl çalıştıysa her yıl için bir brüt maaş tutarı kıdem tazminatı alır. O da belirlenen kıdem tazminat tavanını geçemez. Gün itibariyle 10.000 türk lirası bir yıl için.

2 milyon kişinin yaklaşık 400 bini kamu çalışanı ve bunların da en az yarısı işlerinin rahatlığı emeklilikte maaşının düşmesi vs sebeplerle zaten emeklilik hakkını kullanacağını düşünmüyorum. Doktorlar gibi dışarıda özel sektörde iş yapabilecek olan küçük bir azınlık hariç.

Ben sizin yazdıklarınızı anlamlandırmakta zorluk yaşıyorum açıkçası. borsa ile ilgisi vardır yoktur ayrı bir konu belki.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

8. 81 doğumlu 1999 işe girişli bir kişi 43 yaşında emekli olacak,

2000 işe girişli ise 65 yaşında emekli olacak....

Birinin yükünü digerinin sırtına bindirmektir bu....
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 812/1011 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •