Sayfa 813/948 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    izci abimmmmm
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    2.0x de almaya niyet ettim vazgeçmiştim.. Dün baktım da paraşütsüz bir iniş olmuş.. Twkrar alım radarıma girdi.. Düşüş nedeni nedir?.. Sizce alım aralığı olarak hangi seviye uygun

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU CEVAP KÖŞESİ:

SORU:
    -2.0X liralardan almayı düşünüyordum, vazgeçtim, şimdi alım için sizce fiyat aralığı nedir?
    CEVAP:
    -Yatırım danışmanlığına girer, aracı kurumunuzdan destek alınız.
    SORU:
    -Ya abi, biz de biliyoruz aracı kurumumuzdan destek felen almayı, şuradan al desen sanki kurbağalar kısır kalır. Yap bir güzellik, ver bir fiyat, ver bir coşku. Haydi bakalım.
    CEVAP:
    -Kurbağalar kısır kalmaz da, biz kısır kalırız. Çünkü al deriz, piyasa tersine döner, perişan eder, hissenin altında kalırsın, gelir bizi bulur, burada saydırır ve adamı yanlış sünnet edersin. Kazanırsan da kerameti kendinden bilirsin.
    SORU:
    -Pekala, bu fiyatlara kadar hissenin paraşütsüz düşmesini nasıl yorumlarsınız, madem bunu olsun söyleyin.
    CEVAP:
    -Silver-Can'da 5-6 ay öncesine kadar her şey gayet normaldi. Bizler burada arkadaşlarla uygun pozisyon açmış bekliyorduk. Fakat bir gün, Şirket, 2017/12 aylık konsolide içermeyen eksik geçici beyannameyi inanılmaz bir şaşkınlıkla seans içinde gönderdi, ardından gün boyunca hisse çalkantılı hareketlerle seansı tamamladı ve o gün yatırımcının kafasında güvenirlilik konusunda büyük bir endişe oluştu. Daha sonraki günlerde gerçek ve tam olan konsolide bilanço yayınlansa da, yanlış anlaşılmalar hissenin belini büktü. Açıklanan bu 12 aylık bilanço, her ne kadar brüt kar marjı düşse de gayet iyi bir bilançoydu. Fakat hisse bir türlü geçici beyanname şokunu atlatamadı. Daha sonra 2018/3 aylık zarar açıklayınca hisseden kaçışlar daha da arttı. Sonrasında konjonktür düşüş ve erken seçim tartışmaları gündeme oturdu ve tüm hisselerle beraber bu fiyatlara kadar düştü. Yalnız yukarıdaki nedenlerden dolayı, hissenin kendi olumsuzluğuna genel düşüş de eklendiğinden, Silver-Can diğer hisselerden bir kat daha sert bir düşüş yaşadı.
    SORU:
    -Teşekkür ederiz, Son bir soru: 88 Milyon TL Yatırım teşvik almasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
    CEVAP:
    -Üzerindeki olumsuzluğu atabilecek bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum. Siilver-Can için müthiş büyüklükte bir rakamı teşkil ediyor. İnşallah hayırlı olur.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Teşekkürler izci

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. En iyi alıcı deniz 88.000
    En iyi satıcı iş 53.000

6. Bugün sessiz buralar, hisse de sessiz bu yükselişte....

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 40, 41 alım yazmıştım gelmiş. 39 ve 37 ye de yazdim bakalım verecek mi???

8. Kapanış tahminim 1,44-1,45 tl. Tutarsa ben tutturdum derim, tutmazsa sesimi çıkarmam hiç🤗😎🤗😎

Sayfa 813/948 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •