Sayfa 813/831 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    112
    geyik bir tarafa, uzun zamandir konustugumuz gibi gunlukte EMA200 e geldi dayandi.
    bundan sonraki gunluk kapanislar onemli. eger buradan destek alirsa problem yok. (sahsen buradan ya da 800-810 arasindan destek beklerim)
    olur da asagi gelmeye devam ederse bayagi korkunclu senaryolar olur zannimca. bir onceki order block un dibi 760 larda.
    2C bilancosunun bu aralar gelmesi lazim. sonuclar ve piyasanin tepkisi onemli olacaktir.
    kendi adima 2024 te cok ciddi bir HBK artisi beklemiyorum ancak en kotu ihtimalle 85 TL HBK da fiyat 750 TL lere gelirse FK 8-9 arasi olur ki artik yavastan alim yapmaya deger diyebiliriz.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bugün tahta zayıf, tam benlik. Biraz daha atalım heybeye.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Bugün tahta zayıf, tam benlik. Biraz daha atalım heybeye.
    Sayın müzikal yorumlarınız kıymetli bu birikimin ilk hedefi hangi yıl

4.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    Sayın müzikal yorumlarınız kıymetli bu birikimin ilk hedefi hangi yıl
    Teşekkür ederim sevgili harun_hb. Daha uzun yıllar elimdeki traktörleri tutacağım. 30 yılı devirelim hele, ondan sonra bakarım duruma

Düşüşlerde aldıklarım portföye ilaveler, toplam traktör hisse sayısının %10 unun geçmeyecek şekilde düşüşlerde alıyorum. 900 üzeri almıştım, 830 larda da aldım, bugün de 810 civarı aldım. Düşmeye devam ederse yine alırım. Bu aldıklarımı ne zaman ve hangi fiyattan satacağıma henüz karar vermedim ama sanırım 2025 3. çeyrekten önce satmam. Fiyat hareketlerine göre güncelleme yapabilirim.

Temelde traktör için bu sene zor geçiyor ama tahminlerin (%30-40 satışlarda düşüş bekleyen analistbaşları/fon yöneticileri vardı) çok altında bir gerileme var. Bu durum fiyata biraz abartılı bir şekilde yansıyor, bu sebeple ben ekleme yapıyorum. Bu sene en kötü senemiz olsun diyelim..

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.

Paraşut takmayı unutmuşlar yahu

Bu hep böyle yönü belli oldumu sert hareketlerle gideceği yere varıyor.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    112
    Böyle kapatirsa uzun zamandan beridir ilk defa günlükte EMA200 altinda kapatmis olacak.
    760 lari da görürsek sasirmam bu saatten sonra. hayirlisi bakalim. bilanco geldiginde ak-kara belli olur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ev alma traktör al temettüsünü ye diyolar orada burada kulağıma geldi

Ytd

8. Tam da sağlam destek bölgesine dokununca açıklama gelmiş. Hadi bakalım, bunun için verenler şimdi alacak mı?

19 Ocak 2023 tarihli özel durum açıklamamıza konu, Rekabet Kurulu tarafından şirketimizin de içinde bulunduğu sektördeki birçok şirket nezdinde yürütülen soruşturma ile ilgili olarak, tarafımıza iletilen yazı ile Rekabet Kurulu tarafından, yargı yolu açık olmak üzere, Şirketimizin rekabeti kısıtlayıcı bir bilgi değişimi ve/veya anlaşma içerisinde olmak suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkındaki Kanun'u ihlal etmediği ve dolayısıyla aynı Kanun'un 16. maddesi uyarınca Şirketimize idari para cezası uygulanmasına yer olmadığına karar verildiği Şirketimize bildirilmiştir.

Sayfa 813/831 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •