Hissedarx üstadın beklediği sırbistan tarafı show yaparak 11 milyondan 57 milyona tam 5 kat artırmış..
Hissedarx üstad dan pazartesi tavan bekliyorum..
Hissedarx üstadın beklediği sırbistan tarafı show yaparak 11 milyondan 57 milyona tam 5 kat artırmış..
Hissedarx üstad dan pazartesi tavan bekliyorum..
Allahtan satışlar artmış. Kötüyü geride bıraktık diyebiliriz gibi. Karin düşük gelmesi dünya genelindeki konjekturden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Evet kar düşmüş ama 600 hissenin 550 tanesinin neredeyse kari diğer yıla göre düşük geldi zaten.
Enf.muhasebesi net parasal kayıp ilk çeyrek 6 milyondu ve bu çeyrek 4 kayıp gelmek şartıyla 10 olur diye beklerken 20 milyon net kayıp geldi ona rağmen net kar bozulmadı çünkü hasılada artış var..
https://imgyukle.com/i/CYSzUp
42den 57e yükselmiş Sırbistan. Benmi yanlış görüyorum kazanckapisi
Seneyi 750 milyon hasılat ile kapatacağı öngörülen-borçsuz şirket 900 milyon pd olmaz,olamaz..!
İlk çeyreke bakıyorsun sen, ben geçtiğimiz yıl 2. Çeyrek sonucunu söyledim. 42den 57e yükselmiş. İspanya diğer yıla göre düşmüş. Mehmet yani babaları sanırım bu durumu düzeltmek için İspanya’nın başına kendisini koydu. Yani umarım ailevi bir sorun yokturda geçme sebebi budur. Yurt dışında okumuş yıllardır ykb olan oğlundan dahami iyi olur tabi tartışılır.
Satışların artması tek umid vaad edici bir durum. Enflasyon muh.den biraz fazla gol yemiş. O golü yemese geçtiğimiz yılın 2. Çeyreği ile neredeyse aynı bilanço. Yönetim giderlerindede ciddi bir artış gördüm. Neyin gideri bu anlamış değillerim bu şirkette her çeyrek![]()
Kötü haber dipte gelirmiş derler. Zaten insider bir hisse oldugu için. %50 düşüşün sebebi bu durum. Gerçi bilanço kötüde denemez. İyide denemez. Satışlar umut verici. Fk yükseldi bu olumsuz birde. Bilanço çoktan fiyatlandı. Bu haftada biraz dökülürler sonrası Allah Kerim, başlarız artık diye düşünüyorum.
Yer İmleri