Sayfa 814/1006 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Denizbank / 4,6110~4,6000 => 0,011 :

ING / 4.617061~4.602539 => 0.014522 :

Enpara / 4.616350~4.609850 => 0.0065 :

Fiba / 4.6275~4.6095 => 0.018 :
    https://www.fibabanka.com.tr/piyasal...um-kurlar.aspx

Fiba web sitesinde makas aralığını 0.002 olarak göstermiş, internet bankacılığındaki kurlar farklı sanırım ozmn?

2.  Alıntı Originally Posted by yeniozrumeli Yazıyı Oku
    ortalama %26-27 borç verme ise
    ve yaklaşık %6 marjlı olsa ( bankadan bankaya değişir)
    mevduat min %20-21 olmalı ki yaklaşıyoruz.az kaldı.
    hatta daha yukarıları bile olabilir.
    Geçen hafta prof.Steve Hanke : Türkiyedeki reel enflasyon %38 dir dedi
    ve min tahvil faizlerinin %40 olması lazım diye bir yazısı vardı.
    bu uçuk olabilir üstadlar daha iyi bilir.
    şöyleki tpp de oranlar dün %23 e kadar gelmişti fakat bugün en yüksek işlem %20 seviyelerinde gerçekleşti (hatta %15.75 az da olsa var) ..

muhakkak enflasyon vs. var fakat kredi/mevduat oranlarından bir analiz yapacaksak;

ortalama piyasa şu an %18 den fon toplasa zk + gk + tmsf + npl + kâr şeklinde formulize edersek %24-25 seviyesinden dağıtır.

yani piyasa 20 lere hatta 22 lere çıkarsa kredi oranları %30 lu oranlara gelir..

kısa dönemde faiz oranlarında bu kadar hızlı büyüme işletmeleri çıkmaza sürükler..

bu nedenle faiz oranlarının bu bantta bir süre gideceğini ve daha sonrada düşeceğini düşünüyorum.

ytd.

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Limit sadece ATM'lerle alakalı ve USD veren ATM çok az var zaten. Gişeden herhangi bir işlem limiti yok; Finans müşterileriyle aynı şekilde işleme alıyorlar. "Sen enparacı değil misin bugün sana para yok" demiyorlar, ben birkaç defa yüklü tutarda hem çekim hem yatırma yaptım kısa gün aralıklarıyla. Sitedeki o uyarının amacı günlük çekme-yatırma işlemlerini düzenli olarak şubeye getirmeye eğilimli müşterileri caydırmak. "Milyon müşterimiz bunu yaparsa, ücret kesmek zorunda kalırız" demeye getiriyorlar.

Bilgi notu olarak: Kuveyt Türk'ün gişe kurları da genelde iyi oluyor. (şube kapısında yazar güncel kurlar, içeri girmenize gerek yok). Müşterisi olmamama rağmen yol üstünde olduğundan alıp geçiyorum.
    İşim gereği bende aylık 5-6bin euro almak zorunda kalıyorum parça parça, Kapalıçarşıya yakın olmadığım için de semtimdeki yakın Döviz bürosundan change ediyorum mecburen çünkü her bankanın ATM'si nakit döviz vermiyor ve bazı banka şubeleri de çok yüksek makas aralığı uyguluyor, Kuveyt Türk şubesine göz atacağım ilk fırsatta.. Spread aralığı geniş olmayan bildiğiniz bankalar var ise sizin ve değerli forum üyelerinin tavsiyesine açığım bu konuda..

Bu teb de yine aç kapa yaptık.

1 ay olmadı buraya geçeli ikidir aç kapa yaptık.

bakalım 2 ayımız var kaç defa aç kapa yapacaz.

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Şeker iyi oran vermiş, bugün 500k üzerine 18,50 teklif ettiler pazarlıksız. Sanki vadeli yerine Gece Gündüz hesaba müşteri çekmek istiyor gibiydi MT'nin tavrı..
    Aynen oyle bana vadeli 17,50 verdi bende ustelemedim gece- gunduz daha avantajli suan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu oranları mevduat veya bonolar aracılığı ile bulabilirsek kaptırmayız Sn. Dudu

8.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    https://www.fibabanka.com.tr/piyasal...um-kurlar.aspx

Fiba web sitesinde makas aralığını 0.002 olarak göstermiş, internet bankacılığındaki kurlar farklı sanırım ozmn?
    Ordakiler Fiba'nın kurları değil, serbest piyasa kurları
    Anlık olarak da güncellenmiyor gibi görünüyor

Sayfa 814/1006 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •