Benim eski mahalle kasabım, oğlunu okutacağını söyledi, ben de hiç uğraşma bu okumaz kasaplık öğret dedim, darıldı tabi ki.
Yaklaşık 10 yıl sonra haklı olduğum anlaşıldı, çocuk meyhanede 3 kişiyi bıçaklamış.
Benim eski mahalle kasabım, oğlunu okutacağını söyledi, ben de hiç uğraşma bu okumaz kasaplık öğret dedim, darıldı tabi ki.
Yaklaşık 10 yıl sonra haklı olduğum anlaşıldı, çocuk meyhanede 3 kişiyi bıçaklamış.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Iyi de herkes eskiden topcu olup mali goturmeye calisirdi Simdi youtuber instagramci felan olmaya calisiyolar zate bi yandan okurkene
çay soğuk diyen müşterinin kafasına sıkmak
https://www.konhaber.com/haber-konya...i-1596269.html
allah kahretsin bu nasıl olay, ulan gidip sıcağını getir kafaya sıkmak nedir resmen şok oldum.
sonra millet neden kariyerini bırakıp norveç te bulaşık yıkıyor millet malı mülkü bırakıp bok bile temizlerr.
bu nasıl ülke arkadaş!Millet kafayı yemişgeçtiğimiz sene de, aynı olayın farklı versiyonu olmuştu. yine müşteri "çay soğuk" diyor, tartışma çıkıyor, bu sefer müşteri öldürüyor mekân çalışanını.
O öyle sürekli bişey değildir danışmanlık gibi bi şeydir heralde
benim oğlanın yanında 1 ay kaldım
6/ 7 kere 1'er saat gitti işine
makinayı tasarlamış üretiliyor
arada bi kontrol
7000 lira artı evinin kirasını veriyorlar
(istanbuldan çağırdıkları için mecburen) sigorta vs vs yok tabi.
Tezgaha gel.
https://eksisozluk.com/entry/126913395
Aman aman sakın seyyar satıcıdan, çaycıdan bir şey alayım falan sakın sakın. 10 tl için saplarlar bıçağı.türkiyede şehit ismi vermeden bir otogarda yaşadığım şeyi anlatayım,
çaycı geldi, tavşan kanı diye.
içtim çay buz gibi, ki çayı çok sıcak sevmem. ama içilir çay değildi, buz gibiydi.
abi değiştireyim al bunu dedi, başkasını verdi o da soguktu,
bunu bir kere daha tekrarladı,
sonra dedim senin çaylar soguk boşver.
adam etrafındaki ite köpeğe çakala güvenerek 3 çay parası istedi ben de o itle köpekle muhattap olmamak için verdim…
şimdi diyorsunuz ya bir çay için öldürürler mi?
evet öldürürler, muhtemelen kadın, bana el kaldırmazlar diye düşündü, oysa el kaldırma değil nükleer bomba bile atar bunlar…
allah rahmet eylesin.
Son durum : vaka sayısı 20.000’in altında
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri