İş yatırım şhort
Ve karşı bacak
Ykb ve tacirler long poz kapadı
Aps 63 bin azaldı.
Niye bugün poz kapadılar bilinmez.
Bence net olan şey
Bu kapanan pozların çoğu aynı grubun SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım şhort
Ve karşı bacak
Ykb ve tacirler long poz kapadı
Aps 63 bin azaldı.
Niye bugün poz kapadılar bilinmez.
Bence net olan şey
Bu kapanan pozların çoğu aynı grubun SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
allah allah bayram değil seyran değil vade sonu hiç değil...niye bu kadar poz kapanmış? bu ne la? -63.289
bu kadar apsd sert hareketler olacak anlamına gelir...
yön konusunda tam bir kararsizligim var..
Bu endekse ilk defa bakıyorum . İtiraf etmek gerekirse dünya borsalarını sadece endeks üzerinden takip ediyordum. İmdi 1998 e kadar geri gittim . Bu endeks hiçbir zaman bu kadar dik bir açı ile yükselmemiş momentum eskisi kadar güçlü değil diğer göstergelerde öyle ama tabiki bu satış anlamına gelmiyor 2191 den başlayan yükselişin 5037 de son bulmasını bekliyorum. Artı eksi olabilir 50-100 olabilir .Ama buralarda son bulması normal olur sonrasında mart 2020 deki gibi sağlam bir düzeltmesini beklerim arada ufak tefek düzeltmeler tabiki olabilir ama eliott zaten zor . Bütün ortamalar aşağıda alınır mı derseniz ben almam alırsam bile %4-5 s/l koyup öyle alırım ama doğrusu satmak için 5000 leri beklemek .
Ykb genelde çok işlem yaparken nette pek bir şey yapmazdı ilginç, başka oyuncu muhtemelen net hareketi yapan? Değişik değişik işler. Normal bir gün olmadığı belli ama.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük poz taşıyan kurumların bu kadar birbirine yakın oldukları zaman hatırlamıyorum.
Pastadan bir şey çıkarmak zor.
Şuan fiyat hareketleri yukarı gideceğini işaret ediyor.
Ama yinede belli olmaz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri