Sayfa 814/815 İlkİlk ... 314714764804812813814815 SonSon
Arama sonucu : 6517 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

kuzu gibi para verenleri bulmus.atakuleyi 10 yil once yatirimciya 1 dolara yakin hisse fiyati ile bedelli sermaye artisi ile yeniletti. Kimseden cit cikmadi. bugun 0.2 dolar Hala ses yok. oradan ogerendi, Bursa cimento yatirimcisinada fabrikayi bedelli sermaye arttirimi ile yeniletti. simdi findik kiriyor, yonetim gideri ile hisse uzerinde. kanunsa kanuni.milletin parasi ile fabrikayi yenilettir,bedavaya servet sahibi ol. Ne guzel. Sorarsan hisse fiyati serbest piyasa da belirleniyor. Ya kardesim piyasa neden senin sirketlerini cop olarak fiyatliyor, Sana ne gicikligi var. 17 yil atakule gyo ile 13 yil bucimi cop olarak fiyatliyor. Mesele piyasanin korlugu mu yoksa senin yonetim anlayisi mi? Diye soralim patrona.hangisi sayin patron. Burayi Okuyorsan cevap ver. Bak 200 milyon dolara fabrikayi sifirladin.tek varliginda bu degil. Cemtas,limanlar, diger varliklar hepsi 250 milyon dolar piyasa fiyati ile borsada fiyatlaniyor. Bu cop fiyatinin nedeni kotu yonetim degil de nedir,?

Bucim modernizasyonu 200 milyon dolar +2017 fiyati 80 milyon dolar liman+cemtas sirket payi yaklasik 100 milyon dolar+ diger varliklar +marka degeri =250 milyon dolar bu nasil bir matematik. Bu kotu matematigin sorumlusu 700 milyon yonetim gideri ile saltanat suren yonetim degil de kimdir?;piyasa fiyati serbest piyasa da olusur safsatasini birakin. Piyasanin size dusmanligi ne, bir gun degil bes gun degil. 17 yildir bu fiyatlama. At sahibi ne Gore Kisner. Piyasa da yonetime Gore mi kisniyor.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,602
    Bıst Katılım Endeksi'nden Çıkarılanlar ..

BUCİM

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bucim modernizasyonu 200 milyon dolar +2017 fiyati 80 milyon dolar liman+cemtas sirket payi yaklasik 100 milyon dolar+ diger varliklar +marka degeri =250 milyon dolar bu nasil bir matematik. Bu kotu matematigin sorumlusu 700 milyon yonetim gideri ile saltanat suren yonetim degil de kimdir?;piyasa fiyati serbest piyasa da olusur safsatasini birakin. Piyasanin size dusmanligi ne, bir gun degil bes gun degil. 17 yildir bu fiyatlama. At sahibi ne Gore Kisner. Piyasa da yonetime Gore mi kisniyor.?
    Prkme ye kayyum atandi.o da zamana yay, ucuzlat,hisseye côk yapiyordu. Devlet baba not ediyor, gunu gelince geregini yapiyor. Darisi buna

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,602
    İ.tarman hisseyi bir an önce yukarı sür değerinde işlem görsün yoksa kayyum isteniyor sende az değilsin ayıptır yaww

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,602
    Belediyesi'ne yapmış olduğumuz güncelleme başvurusu; fabrikamızın 1969 yılından beri faaliyette olmasına, son teknoloji ile dizayn edilen ve çevreci bir yatırım olan modernizasyon hattımıza ait tüm inşaat ruhsatlarının tam ve eksiksiz olmasına ve mevzuatın aradığı tüm gerekliliklerin yerine getirilmiş olmasına rağmen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından güncellenmemiş olup, konuya ilişkin encümen kararı bugün (01.10.2025 tarihinde) tarafımıza tebliğ edilmiştir. Haksız ve hukuki dayanaktan yoksun bu uygulamaya karşı yasal yollara müracaat edilecektir.

Hayattaki Tek becerileri kucuk yatirimcinin bogazindan kisip biriktirdigi UC kurusa cokmek. 200 milyon dolarlik yatirim yapip ruhsat almayi beceremeyen zavallililar bunlar

8.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Hayattaki Tek becerileri kucuk yatirimcinin bogazindan kisip biriktirdigi UC kurusa cokmek. 200 milyon dolarlik yatirim yapip ruhsat almayi beceremeyen zavallililar bunlar
    daha iyi ifade edilemezdi...

Sayfa 814/815 İlkİlk ... 314714764804812813814815 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •