hakuna matara....memento mori.
Çok teşekkür ederim...
İşin aslı siz de biliyorsunuz bu GEDZA 'da TL Bazlı grafikler çalışmıyor. O kadar zorlasam da tam olarak trendleri oturtamıyorum. Fibolar için de aynı durum söz konusu. Fakat dolar bazlı daha net görüntü veriyor...
Çok gerilerden gelen bir fibo var. Aylar öncesin çizilmişti. O fibo ise 30.09 seviyesini işaret ediyor.
Bir çok yönden 30.09 - 30.30 önem arz etmeye başladı...
Benim asıl dikkat ettiğim yukarıdaki osilatörün seviyesi ve durumu. Osilatöre göre yarından sonrası sıkıntının başlangıcı. Ya tavandan sonra 1-3 gün düzeltme yapar, sonra yoluna devam eder, ya da yoluna hiç durmadan devam eder taa ki hedefe kadar...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Geçmiş olsun Sayın T/A, Benim de aynı ağrı var 1 haftadır...Bazen soldan sağa, bazen de sağdan sola geçiyor...Hayırlısı bakalım..Tekrar geçmiş olsun...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Dolar bazlı grafiği de ekleyeyim...
Bu grafiğe göre olası önemli hedef 5.8 dolar... Ara hedef 3.88 dolar...
Şu an yine direnç olabilecek bir seviyedeyiz. O nedenle yarın çok önemli...!!!
Herkes kendi kararını kendisi verecek. Hedefleri görüp alanlar olası bir düşüşte üzülmesinler. O nedenle şeffaf olarak açık açık yazmaya çalışıyorum. Speği biz değiliz ki yarına ne olacağını bilelim... Spek bile kesin bilemez kanımca. Gidişatın durumuna göre pozisyon alıyordur...
Satacağı mal bitti ise aşağı iner, üzerine mal yığıldı ise yukarı sürmeye devam eder...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Geçmiş olsun Sevgili izci ve sayın T/A
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri