-
Tez yazmak okuduğunuz üniversiteden mezun olmak için gerekli olan olmazsa olmazıdır. Aslında içerik olarak pek de önemli değildir.
Benim yazdığım tezin onlarca benzerini yazıp mezun olanlar biliyorum. Üzerinde durulan bir değer değildir. Eleştiren kişi olayı teze indirerek cahilliğini açığa vurmuş.
Akademik kariyer; askerlik gibi değildir. Süreye bakmaz.
Asistan olarak başlarsınız, DR. olabilmek için Kitap yazmanız gerekir. KİTAP yanlış anlaşılmasın. Bu kitabı emek verip yazmış birinden araklayıp ,ben yazdım diyene intihal diyoruz. Türkçesi HIRSIZLIK. Bu şekilde olan bir çok akademisyen var.
Esas önemli olan kaç tane bilimsel yazın var? Kim yayınlamış? Bak işte burası zurnanın zırt dediği yer. Kendini aklamak isteyen bunu belgeler. Gerisi teferruat.
-
Günlük durum :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Şerefli kişiler, istifa etmeye başlamış.
-
Abi herif Tv. de 180 derece dönen bilgisayar reklamı yapıyor.. Çok geri kalmışız. Bu ülkede 360 derece dönüp geldiği yere dönenleri gördük. YOKSA UNUTTUK MU?
HAFIZAYI BEŞER BAZEN ŞAŞAR.
SMA
BOĞAZİÇİNE
EYT
Ve onlarca soruna TAM DESTEK.
-
-
-
ABD’de çok sayıda Trump destekçisi kongre binasında etrafında toplandı ve binaya girmeye çalışıyorlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Yaşanan olaylar sebebiyle yeni başkanın tescil edileceği kongre binasındaki oturuma ara verildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri